Međunarodni onlajn sajam poljoprivrede SmAgTech EXPO danas i sutra

0
40
poljoprivreda tehnologija tablet
Foto: Pexels

Prvi međunarodni virtuelni sajam u regionu iz oblasti poljoprivrede i informacionih tehnologija SmAgTech EXPO biće održan 16. i 17. novembra, na online platformi, rečeno je na konferenciji za medije predstavnika Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.

Web baner Monsoon Bayer 1120x180 V01

Pomoćnik ministra poljoprivrede Republike Srpske Goran Bursać rekao je da je poljoprivreda danas ogroman poligon za informacione tehnologije i da su nam ovakve stvari potrebne kako bi se poljoprivreda modernizovala i povećala efikasnost.

Učešće su kao predavači ili izlagači potvrdili predstavnici BiH, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Rumunije, Holandije, Italije, Češke, SAD, Turske i Kine.

Kalif i Mistral 1120x180
Internet platforma će biti aktivna tokom trajanja sajma, a biće dostupna i narednih mesec i po dana, pa će moći da se pristupi svim materijalima.
Sajam je koncipiran kao multifunkcionalni događaj sa konferencijskim i sajamskim dijelom, te sa panel sesijama. U okviru konferencijskog dijela planirana su 24 predavača iz 12 zemalja. Pored toga, na online sajmu će biti predstavljeni štandovi koje će posetioci moći da „obiđu“ i da komuniciraju sa predstavnicima 21 kompanije.

Sajam se realizuje na platformi koja se nalazi na adresi https://expo.viralerasmus.org

Izvor: Ekapija

galenika fitofarmacija pylon 1120x85
Prethodni tekstUprava za agrarna plaćanja objavila konačnu rang listu zahteva za IPARD
Sledeći tekstPrijavite se za podsticaje za očuvanje životinjskih genetičkih resursa

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime