Savetovanje mladih poljoprivrednika i agronoma Srbije

0
958
Agrosaveti - Ekološka poljoprivreda 02

Mreža mladih poljoprivrednika Srbije u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i Poljoprivrednim fakultetom u Beogradu organizuje Savetovanje mladih poljoprivrednika i agronoma Srbije, koje će se održati u kongresnom centru „Romanija“ na Zlatiboru u periodu od 26. do 29. novembra.

Web baner Monsoon Bayer 1120x180 V01

Savetovanje mladih poljoprivrednika i agronoma Srbije predstavlja stručno okupljanje mladih poljoprivrenika Republike Srbije i jedinstvenu priliku za razmenu informacija o aktuelnostima, mogućnostima i inovacijama u poljoprivrednoj proizvodnji kao i afirmaciju kadrova u oblasti poljoprivrede.

Osnovni ciljevi Savetovanja su da mladi saznaju kako da povećaju efikasnost u procesima proizvodnje, uvedu inovacije, budu informisani o novim tržišnim prilikama.

2022 Custodia 1120x1080

Zašto je ovaj projekat važan?

Mladi ljudi su veoma važni za ravoj moderne i konkurentne poljoprivrede, pre svega jer su spremni da investiraju u inoviranje sredstava za rad i time doprinesu povećanju produktivnosti i profitabilnosti poljoprivredne proizvodnje, takođe imaju interesovanja da modernizuju i unaprede svoju poljoprivrednu proizvodnju, ali često su neinformisani ili su im sredstva pomoći nepoznanica.

Zainteresovani se mogu prijaviti ovde.

galenika fitofarmacija pylon 1120x85

Izvor: Agronews

PROČITAJTE I...  ProCredit banka - subvencionisani agro krediti u 2018. godini
Prethodni tekstZa odgajivački program u Vojvodini 50 miliona dinara
Sledeći tekstValjevo značajno za srpsko ovčarstvo

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime