Udruženje mladih poljoprivrednika Srbije još jednom se obratilo Ministarstvu

0
723
Agrosaveti - Udruzenje Terras - 02

Nakon što je Udruženje mladih poljoprivrednika Srbije uputilo zvaničan dopis Ministarstvu poljoprivrede i premijerki Brnabić, a nakon izostanka reakcije i od strane resornog ministra, kao i premijerke, ovo udruženje se još jednom obratilo nadležnima u vezi sa kašnjenjem mera podsticaja za 2020. godinu. Njihovo obraćanje prenosimo u celosti:

Adama Asorbital 1120x180

“Poštovani ministre i predstavnici Uprave za agrarna plaćanja,

Obraćamo Vam se u ime svih mladih poljoprivrednika, kako članova našeg udruženja, tako i svih ostalih poljoprivrednih proizvođača koji se svakodnevno obraćaju naešm udruženju i iznose mnogobrojne probleme sa kojima se susreću i koji ih dovode do pitanja opstanka.

Galenika Talisman Skaut 1120x85

Kroz dopis koji se nalazi u prilogu, želimo da Vam prenesemo najčešća pitanja poljoprivrednika koja stižu na našu adresu i ukažemo na alarmantnost problema.

Iskreno se nadamo da ćete sa izvesnom dozom ozbiljnosti shvatiti ovaj naš apel i u najkraćem mogućem roku izaći sa konkretnim rešenjima, ubrzati procese donošenja rešenja i isplate podsticaja, subvencija i mera pomoći u poljoprivredi i tako opravdati poverenje i zaustavito odliv mladih sa sela.

1120x180px

Iskreno,

Mladi poljoprivrednici Srbije “

Adama Soratel 1120x1080

Obracanje ministru B.Nedimovicu – Mladi poljoprivrednici Srbije 05.10.2020

PROČITAJTE I...  eAgrar: Počela prijava u Elektronski Registar Poljoprivrednih Gazdinstava (eRPG)
Prethodni tekstKošnice napunjene pur penom. Pčele uginule
Sledeći tekstFarma ovaca Stijović u Levču

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime