Proizvodnja medenih bombona

2
5126
Agrosaveti - Medene bombone 05

Med je jedan od nastarijih prirodnih zaslađivača koji ljudi konzumiraju od davnina, i to ne samo zbog lepog ukusa već i zbog mnogih, pre svega zdravstvenih svojstava. Iako mu nikada ne ističe rok trajanja i kao takav, med je pronađen i u piramidama, mi ni danas ne znamo sve njegove blagodeti.

Adama Maganic 1120x180

Proizvođači meda takođe pomeraju granice njegove proizvodnje, kombinujući ga sa prirodnim eliksirima i dobijajući nove, pre svega zdravstveno korisne proizvode.

Agrosaveti - Medene bombone 01

Kašičice kvalitetnog meda koji uvek možete poneti sa sobom

Nedavno smo vam predstavili 35 godina staru proizvodnju meda porodice Hunjadi iz Petrovaradina. Tokom godina, usavršili su i skoro sa organskom proizvodnjom izjednačili skoro sve vrste meda koji se mogu proizvesti.

Web baner Sekator Bayer 1120x180 V01

Kao posebnu priču međutim, izdvajamo priču o nekim drugim proizvodima, među kojima jedan, još uvek kao jedini u Srbiji, dolazi baš iz ove porodične proizvodnje.

Da, porodica Hunjadi iz Petrovaradina jedina u Srbiji proizvodi po sopstvenom receptu bombone od meda, koje imaju i preventivno i lekovito svojstvo. Tačnije, kako i sami vole da kažu, reč je o kašičicama kvalitetnog meda koji uvek možete nositi sa sobom.

galenika Plavo ulje 1120x180

A kako su medene bombone dočekane među korisnicima?

Kada ste proizvođač nekoliko decenija, kao što je to slučaj sa ovom porodicom, bez obzira na to od čega ste nekada krenuli i sa kojom poljoprivrednom proizvodnjom, neminovno je da, ukoliko istrajete u kvalitetu koji korisnici traže, postajete deo i nekih novih generacija koje dolaze, a u ovom slučaju i možda ponekad utičete na to.

U potrazi za novim i pre svega kvalitetnim vrstama meda, ovi proizvođači tokom godina, među onima su koji su uspeli u proizvodnji sertifikovanog lipovog meda.

Adama Forapro 1120x180

Agrosaveti - Medene bombone 04

Osim jedinstvenih medenih bombona i lipovog meda, pokušali smo da otkrijemo tajnu ove porodične proizvodnje, odnosno kako ni posle 35 godina sada već prepoznatljivih proizvoda, ne odustaju od traganja za novim.

Uverili smo se da i uprkos veoma teškim poslednjim godinama za pčelarstvo u Srbiji, ovaj delatnost i te kako i danas ima nasmejane i u svoj posao zaljubljene proizvođače. Nadamo se da smo i vama pružili neke ideje za unapređenje sopstvene proizvodnje ili vam makar otkrili da med ne morate konzumirati samo kod kuće, već i da ga možete nositi sa sobom. Samo potražite medene bombone!

BioPlug 728x90px

Opširnije pogledati u prilogu.

Prethodni tekstZa kupine u knjaževačkom kraju nema otkupljivača?
Sledeći tekstNefer trka za državnu zemlju

2 KOMENTARA

  1. Здраво, Испробали своје медене слаткише са прополисом (medene bonbone) и били су одушевљени. Да ли је могуће послати такве слаткише у Москву?

    • Svetlana,
      Najbolje bi bilo da kontaktirate lično gospođu Tanju Hunjadi koja se bavi proizvodnjom medenih bombona. Broj njenog mobilnog telefona je +381 63 569112, pretpostavljam da je možete dobiti i na Viber, a ima i Facebook nalog pod tim imenom.
      Hvala Vam što nas pratite i što su Vam naši prilozi interesantni.

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime