Kompanija Kite doo na poljoprivrednom sajmu, John Deere

0
1376
Agrosaveti---Kite-doo---John-Deere---04

Na ovogodišnjem novosadskom Poljoprivrednom sajmu svoju ponudu predstavila je i kompanija Kite doo koja je u vlasništvu mađarske korporacije Kite ZRT. Osnovnu delatnost preduzeća čine prodaja i servis poljoprivredne mehanizacije, snabdevanje originalnim rezervnim delovima i prodaja repromaterijala: semena, đubriva i pesticida.

Web-baner-OSR-Dekalb-Vertigo-1120x180-V01

Reč je o kompaniji koju poljoprivredni proizvođači sada prepoznaju po njenom najvećem brendu John Deer-u. Kako nam je rekao izvršni direktor kompanije, Đorđe Mišković, posetioci 86. međunarodnog poljoprivrednog sajma su pokazali veliko interesovanje za kupovinu traktora i priključnih mašina. Sve to se nanizalo na veoma uspešnu prodajnu sezonu kompanije Kite doo.

2-Vertigo-Kalif-Mega-1120x180

“Po pitanju prodaje jedan deo započetih poslova uspešno je završen na ovogodišnjem Sajmu. Iznenađeni smo lepo, jer smo prodali 12 traktora, 2 kompajna i 25 priključnih mašina.”  – kaže izvršni direktor kompanije Kite doo, Đorđe Mišković.

Agrosaveti---Kite-doo---John-Deere---02

Najveće interesovanje za traktore do 100 kilovata i za plugove

Kada pričamo o traktorima poljoprivredni proizvođači su najveće interesovanje imali za traktore do 100 kilovata. Iz kompanije Kite doo se nadaju da će uz nacionalne subvencije i IPARD fondove tokom 2019. godine i nadalje, proizvođači moći uspešno da obnove svoju mehanizaciju.

Web-baner-Luna-Experience-Vertigo-1120x180-V01

“Najveći interes je bio za traktore do 100 kilovata i za ono što je i predmet IPARD fondova. Međutim, bilo je i onih kojima trebaju jače mašine, balirke, sejalice i koji se za ulaganja ne vezuju za subvencije već za agrorokove. I mi smo im na tome zahvalni.” – dodaje Mišković.

Banner_728x90

Izložbeni prostor kompanije Kite doo je bio veoma posećen. Ljubazni predstavnici ove firme su bili tu da pojasne sve ono što je zanimalo posetioce i da odgovore na sva njihova pitanja. Osim traktora, veliko interesovanje je bilo i za priključne mašine, dodaje Mišković.

Biofor baner 728x90

Agrosaveti---Kite-doo---John-Deere---03

“Kada pričamo o priključnim mašinama, ipak je oranje dominantna ratarska operacija, te je uvek najviše interesovanja za plugove. Zatim za konvencionalne sejalice, kao i za razne kultivatore za redukovanu obradu zemlje.” – kaže Đorđe Mišković iz Kite doo.

PROČITAJTE I...  Kubota traktori i priključne mašine

A ono na šta su posetioci novosadskog sajma već navikli i čemu se raduju, jesu nagrade. Kompanija Kite doo je ove godine bila darodavac, a srećni dobitnik John Deere traktora bio je Slobodan Krstić iz Varvarina.

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime