Kompanija Kite doo na poljoprivrednom sajmu, John Deere

0
2176
Agrosaveti---Kite-doo---John-Deere---04

Na ovogodišnjem novosadskom Poljoprivrednom sajmu svoju ponudu predstavila je i kompanija Kite doo koja je u vlasništvu mađarske korporacije Kite ZRT. Osnovnu delatnost preduzeća čine prodaja i servis poljoprivredne mehanizacije, snabdevanje originalnim rezervnim delovima i prodaja repromaterijala: semena, đubriva i pesticida.

Luna Sensation Bayer 1120x180 V01

Reč je o kompaniji koju poljoprivredni proizvođači sada prepoznaju po njenom najvećem brendu John Deer-u. Kako nam je rekao izvršni direktor kompanije, Đorđe Mišković, posetioci 86. međunarodnog poljoprivrednog sajma su pokazali veliko interesovanje za kupovinu traktora i priključnih mašina. Sve to se nanizalo na veoma uspešnu prodajnu sezonu kompanije Kite doo.

“Po pitanju prodaje jedan deo započetih poslova uspešno je završen na ovogodišnjem Sajmu. Iznenađeni smo lepo, jer smo prodali 12 traktora, 2 kompajna i 25 priključnih mašina.”  – kaže izvršni direktor kompanije Kite doo, Đorđe Mišković.

Agrosaveti---Kite-doo---John-Deere---02

Najveće interesovanje za traktore do 100 kilovata i za plugove

Kada pričamo o traktorima poljoprivredni proizvođači su najveće interesovanje imali za traktore do 100 kilovata. Iz kompanije Kite doo se nadaju da će uz nacionalne subvencije i IPARD fondove tokom 2019. godine i nadalje, proizvođači moći uspešno da obnove svoju mehanizaciju.

Magnetic 1120x185px

“Najveći interes je bio za traktore do 100 kilovata i za ono što je i predmet IPARD fondova. Međutim, bilo je i onih kojima trebaju jače mašine, balirke, sejalice i koji se za ulaganja ne vezuju za subvencije već za agrorokove. I mi smo im na tome zahvalni.” – dodaje Mišković.

PROČITAJTE I...  Poljoprivredni sajam do 14. marta naredne godine

Izložbeni prostor kompanije Kite doo je bio veoma posećen. Ljubazni predstavnici ove firme su bili tu da pojasne sve ono što je zanimalo posetioce i da odgovore na sva njihova pitanja. Osim traktora, veliko interesovanje je bilo i za priključne mašine, dodaje Mišković.

ExelGrow Adama 1120x180

Agrosaveti---Kite-doo---John-Deere---03

“Kada pričamo o priključnim mašinama, ipak je oranje dominantna ratarska operacija, te je uvek najviše interesovanja za plugove. Zatim za konvencionalne sejalice, kao i za razne kultivatore za redukovanu obradu zemlje.” – kaže Đorđe Mišković iz Kite doo.

A ono na šta su posetioci novosadskog sajma već navikli i čemu se raduju, jesu nagrade. Kompanija Kite doo je ove godine bila darodavac, a srećni dobitnik John Deere traktora bio je Slobodan Krstić iz Varvarina.

Infinito Bayer 1120x180 V01

Prethodni tekstProizvodnja crnog luka u selu Poljna
Sledeći tekstDan polja strnih žita – Adama

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime