Od ovog proleća John Deere i u Bačkoj Topoli

0
2510
Agrosaveti---Kite-doo---John-Deere---01

John Deere u Bačkoj Topoli

Kompanija Kite doo otvorila je distributivno-servisni centar u Bačkoj Topoli. Reč je o kompaniji koja je zvanični distributer najpoznatijeg proizvođača poljoprivredne mehanizacije John Deere.

Adama Asorbital 1120x180

Kako su za naš portal rekli iz kompanije Kite doo, ovo je samo početak realizacije njihovih planova kada je Srbija u pitanju.

“Ono što nas izdvaja od drugih svakako je to što smo zvanični zastupnici JohnDeere-a, te je kategorija kvaliteta i standarda ovog svetskog proizvođača kod nas u potpunosti ispoštovan. Inače, ovo je samo početak, jer Kite doo će ovakve centre graditi širom Srbije. Želja nam je da na svakih 150 kilometara imamo distributivno-servisni centar. Cilj je da kupovina, a posebno servisi budu što bliže poljoprivrednim proizvođačima.” – kaže izvršni direktor Kite doo, Đorđe Mišković.

Web baner Dekalb Bayer 1120x180 V01

Agrosaveti---Kite-doo---John-Deere---02

Inače, kompanija Kite doo u svom sastavu ima i odeljenje agronomije, pa poljoprivrednicima nude jednu zaokuženu celinu: prodaju semena, đubriva, hemije, kao i konsalting usluge.

“Kada dođemo u dvorište naših poljoprivrednika mi možemo da im ponudimo jednu zaokruženu celinu, sa željom da još dugo uspešno sarađujemo na obostrano zadovoljstvo. Kada to kažem, mislim da im nudimo korektan servis nakon prodaje poljoprivrednih mašina. Nudimo originalne delove sa garancijom, tu su pre svega usluge servisa u garantnom roku. Zatim nudimo najsavremeniju tehnologiju iz oblasti semena, đubriva hemije, jer sarađujemo sa renomiranim kompanijama kao što su to: Dekalb, KWS, BASF, Syngenta, Adama, Elixir grupa, i mnoge druge.” – ističe Đorđe Mišković iz kompanije Kite doo.

Adama Tomigan XL 1120x180

Agrosaveti---Kite-doo---John-Deere---03

Bačkotopolski distributivno-servisni centar se prostire na 1,8 hektara. Za sada je izgrađena prva faza objekata, te servisni i magacinski prostor zauzima oko 800 metara kvadratnih. U pripremi je i slobodna carinska zona, kao i demo prostor na kojem će se prezentovati sva poljoprivredna mehanizacija. Ovo je model koji će biti primenjen i na ostalim lokacijama širom Srbije. Želja kompanije Kite doo jeste da se ovakvo poslovanje preseli i u Bosnu i Hrecegovinu.

PROČITAJTE I...  Pneumatici – Proračunati znači postići efikasnost

Prethodni tekstPoljoprivredni sajam počinje u subotu
Sledeći tekstUzgoj Angus goveda u Novom Slankamenu

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime