Chevance: Novi osnovni model dodat rangu Sniper

0
135
Agrosaveti - Sniper - Chevance - 01

Francuski proizvođač Chevance je dodao novi model od 12 m³ svom Sniper rangu. Novi 12 08 rasturač, poseduje sve karakteristike većih Sniper rasturača. Namenjen je za manje farme ili brdovite regione. Ima nizak centar gravitacije radi odlične stabilnosti, i visinu utovara od 2,3 m.

Web-baner-OSR-Dekalb-Vertigo-1120x180-V01

Napredne karakteristike na novoj mašini uključuju klateće čekiće na vertikalnim biterima većeg prečnika, koji su opremljeni sa karbidnim noževima. Čekići pomažu pri rasturanju slame koja se nalazi u materijalu. Takođe optimiziraju raspored i distancu rasturanja.

2-Vertigo-Kalif-Mega-1120x180

Tu je i novi integrisani sistem vaganja i elektronska kontrolna kutija u kabini koja automatizira neke operativne sekvence rada.

Web-baner-Luna-Experience-Vertigo-1120x180-V01

Ove osobine čine da Sniper bude jedan od najpreciznijih mašina na tržištu. Sposoban da rastura kompost i stajnjak od 2 do 50 t/ha. Ova preciznost se objašnjava merenjem trenutnog opterećenja kao i elektronskog menadžmenta aplikacione norme. Elektronika upravlja brzinom podnog transportera nezavisno od brzine kretanja.

Banner_728x90

Pri rasturanju uz granice parcele, preklopivi graničnik sprečava da stajnjak završi tamo gde ne bi smeo, a da pritom održava precizne aplikacione norme.

Biofor baner 728x90

Potreban mali traktor za veliki posao

Nedavna investicija u metalnu presu od 700 tona, znači da se Sniper može proizvoditi sa bešavnim stranicama i podom koji garantuje dugoročnu čvrstoću, kao i lakšu konstrukciju. Rasturač ima masu od samo 4,7 tona prazan, a ima nosivost od oko 8 tona. Za njegov rad je potreban traktor od 90 do 100 ks.

Za izradu mašine se koristi švedski čelik visoke čvrstoće, a završni premaz bojom se sastoji od dva sloja epoksidnog materijala praćen sa dva sloja poliuretana. Proces naparivanja se koristi za stvrdnjavanje boje.

Brojni drugi delovi se galvanizuju, uključujući graničnu ploču, vrata, preklopive graničnike i ram vertikalnih bitera. Rasturač poseduje sopstveni hidraulični rezervoar i pumpu, što znači da mašina može da se deli među farmerima bez brige o mešanju različitih ulja.

Gama Sniper se proizvodi u Chevance fabrici u Guingamp-u, Bretaniji.

Izvor: https://www.wnif.co.uk/2017/01/chevance-new-base-model-added-to-sniper-range/

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime