Kada kažem Suncokret, mislim Syngenta

0
1782
Agrosaveti---Syngenta-SF-CLP---Slika1

SY Neostar CLP i SY Bacardi CLP za prinose iznad očekivanja

Još jedna proizvodna godina je iza nas. Donela nam je ponovo povećane površine pod suncokretom, što je i opravdano visokim prosečnim prinosima tokom žetve. U poslednjih dvadesetak godina na našim prostorima skoro svaka druga godina se odlikuje sušnim uslovima. Takva je bila i 2017. kada je suncokret dobrim prinosima opravdao svoje mesto u plodoredu. U sezoni 2018. je bilo dovoljno padavina sve do žetve, što je pogodovalo većini ratarskih kultura, a suncokretu donelo izuzetan rod.

Pravilan odabir hibrida je ključan u borbi za postizanje željenih prinosa. Tehnologija koja zauzima sve veće površine u poslednje tri godine, zbog izuzetnih ostvarenih prinosa je Clearfield Plus tehnologija.

Syngenta, kao jedina kompanija na tržištu, u svojoj ponudi ima sve tipove tehnologija u proizvodnji semena suncokreta. Syngenta uspešno razvija i Clearfield Plus sistem proizvodnje.

Dokazani Syngenta hibridi Clearfield Plus sistema i u narednoj sezoni su
SY BACARDI CLP i SY NEOSTAR CLP.

Agrosaveti---Syngenta-SF-CLP_Slika2_Bacardi-2

SY BACARDI CLP je jedan od hibrida sa najvećim rodnim potencijalom i sadržajem ulja, veoma prilagodljiv u različitim proizvodnim uslovima, a naročito pogodan za intenzivne uslove gajenja.

PROČITAJTE I...  Nezadovoljstvo ratara niskom otkupnom cenom suncokreta

Agrosaveti---Syngenta-SF-CLP-Slika2_Neostar

SY NEOSTAR CLP je nova zvezda na našem tržištu. Izuzetno rodan hibrid i konstanto stabilan u proizvodnji u poslednje tri vrlo različite proizvodne godine.

SY BACARDI CLP i SY NEOSTAR CLP se obavezno gaje uz upotrebu preparata
LISTEGO PLUS da bi njiva bila čista od problematičnih korova kao sto su ambrozija, pepeljuga, veliki i zeleni muhar, štirevi, tatula, kereće groždje, dvornici…

Agrosaveti---Syngenta-CLPSF_Slika3

Za više informacija o Syngenta hibridima suncokreta ali i savetima za visoke prinose posetite Syingenta.rs.

Prethodni tekstObavezan pregled mesa na trihinelu
Sledeći tekstPojačane kontrole veterinarske inspekcije

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime