Savetovanje – Rezistentni korovi i tolerantni usevi na herbicide

0
1547
Agrosaveti---Herbološko-društvo---Savetovanje

U organizaciji Herbološkog društva Srbije, u Novom Sadu, u velikoj sali turističkog naselja „Ribarsko ostrvo“, 2. novembra 2018. godine, održaće se savetovanje pod nazivom „Rezistentni korovi i tolerantni usevi na herbicide: stanje i perspektive“.

Adama Asorbital 1120x180

Cilj ovog skupa je transfer najnovijih informacija o stanju i predlogu mera za upravljanje rezistentnošću korova na herbicide. Uključujući svakako najnovija saznanja o usevima tolerantnim na herbicide.

Savetovanje je prvenstveno namenjeno predstavnicima krupnijih poljoprivrednih gazdinstava i njihovih udruženja, zadrugama, poljoprivrednim apotekama, medijima, agronomima, predstavnicima savetodavnih službi, industrije pesticida, kompanija koje poseduju hibride tolerantne na pojedine herbicide, naučnih instituta, fakulteta, nadležnih ministarstava i sekretarijata, kao i drugih subjekata koji su povezani sa ovom problematikom. Na skupu će govoriti priznato stručnjaci iz zemlje i inostranstva.

Galenika Talisman Skaut 1120x85

Pozivamo Vas da nas pratite uživo preko youtube kanala. Unapredite svoje znanje. Saznajte koji su rezistentni korovima i tolerantni usevi na herbicide i doprinesete uspešnijem radu.

PROČITAJTE I...  Korovi i samonikle biljke kao indikatori vrste i stanja zemljišta
Prethodni tekstFinansiranje poljoprivrede u Srbiji i pristupanje EU (animacija)
Sledeći tekstUzgoj jabuka u Vršcu

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime