Agro Belgrade 2022 od 27-29. januara na Beogradskom sajmu

0
548
agrobelgrade sajam
Foto: Agro Belgrade

Treći Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva Agro Belgrade 2022 održava se nod 27-29. januara na Beogradskom sajmu. Preko 1.000 izlagača će biti prisutno. Konferencijski deo imaće za cilj razmenu znanja, iskustva i poslovnih prilika.

Web baner Monsoon Bayer 1120x180 V01

Na 30.000 mokupiće se preko 1000 izlagača i brendova, uključujući i predstavnike najvećih svetskih kompanija. Posebno mesto je namenjeno poljoprivrednoj mehanizaciji brendova kao što su IMT, Ferrari, Landini, Mahindra, Massey Ferguson. Zatim, sistemima za navodnjavanja, sistemima protivgradne zaštite i dostavnim vozililima.

Pored njih, svoje proizvode predstaviće i hemijske kuće, kao i firme koje se bave proizvodnjom prihrane bilja i zaštitari. Biće prisutne i semenske kuće, kao i rasadničari. Takođe, posebna hala izdvojena je za firme iz prehrambene industrije. Agro Belgrade 2022 biće i mesto predstavljanja potencijala lokalnih samouprava i država iz regiona i Evrope. Celokupnu listu brednova koji će biti deo Agro Belgrade-a 2022 možete pogledati OVDE.

Kalif i Mistral 1120x180

Konferencijski deo biće organizovan tokom sva tri dana održavanja sajma. Više od 20 domaćih i stranih govornika baviće se temama iz oblasti tržišta i plasmana svežeg voća, transporta, finansiranja, navodnjavanja, budućnosti proizvodnje bobičastog voća, kao i modernizacije srpske proizvodnje vina! Agendu konferencije možete pogledati i preuzeti u PDF-u OVDE.

PROČITAJTE I...  Sajam etno hrane i pića trinaesti put u Beogradu

Agro Belgrade 2022 podržan je od strane Ministarstva poljopoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike SrbijeGrada Beograda-Sekretarijata za poljoprivredu i USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu.

galenika fitofarmacija pylon 1120x85

Izvor: AgroBelgrade

Prethodni tekstSelo za mlade: Kancelariju zamenio imanjem i izdržava petočlanu porodicu
Sledeći tekstVojvodina: Počeo konkurs za sufinansiranje podizanja voćnjaka i zaštitu

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime