Konferencija ”Quality as Concept” 5. oktobra u Beogradu

0
517
Agrosaveti - Konferencija 01

Konferencija „Quality as Concept – Kvalitet proizvoda, procesa i sistema u praksi – rizici i mogućnosti“ održaće se 5. oktobra u Beogradu.

Spyrale Adama 1120x1080

Cilj konferencije „Quality as Concept – Kvalitet proizvoda, procesa i sistema u praksi – rizici i mogućnosti“ je razmena iskustva: učesnici će međusobno preneti konkretna iskustva iz prakse o primeni alata/modela upravljanja, čije korišćenje u poslovanju daje konkretne rezultate koji u krajnjoj istanci doprinose kvalitetu proizvoda, procesa ili ukupnog sistema poslovanja.

Drugim rečima, na konferenciji koja će biti održana 5. oktobra u Beogradu, prikazuju se primeri razvoja organizacija koje koriste nauku i znanje za efektivnije sagledavanje sopstvenih podataka, navodi se u saopštenju organizatora – veb portala „Portal Kvalitet“.

Organizator, poslovni veb portal „Portal Kvalitet“ okuplja struku u sektoru sistema upravljanja tj. menadžment sistema (sertifikaciona tela, konsultantske kuće, organizacije koje primenjuju alate kvaliteta)… Posle organizovanja niza manjih, usko stručnih Okruglih stolova, prelazi na organizaciju velike konferencije gde izlazi iz okvira standarda i prelazi na drugi nivo – nivo primene alata i metoda upravljanja u okviru samog proizvodnog procesa.

Predavači na konferenciji su stručnjaci sa velikim iskustvom u proizvodnji, koji će na osnovu višegodišnje prakse prezentovati neke od alata/modela menadžmenta koji funkcionišu u njihovim organizacijima, kao i rezultate korišćenja istih. Pokušaće da nam za 25 min, koliko će trajati svaka prezentacija, objasne na koji način je to doprinelo kvalitetu procesa / proizvoda iliti celog sistema.

NADZOR Galenika Fitofarmacija 1120x180

Spisak do sada potvrđenih tema i biografija predavača pogledati ovde.

Izvor: Agronews

Prethodni tekstVinogradarski registar za kvalitet grožđa
Sledeći tekstStudijski programi za organsku poljoprivredu

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime