Najlepša je moja njiva

0
985
Agrosaveti---Adama---Brezane---Najlepsa-je-moja-njiva---konkurs

Najlepša je moja njiva je naziv foto konkursa koji je kompanija Adama napravila za sve poljoprivrednike. Bilo da se radi o velikom ili malom gazdinstvu, o voćnjaku ili povrtarskim ili ratarskim usevima, svaka njiva je dobrodošla u ovaj foto album.

Adama Maganic 1120x180

Foto konkurs otvoren je od 15. marta do 15. jula. I sada smo stigli negde na pola puta kada je vreme da pogledamo prispele fotografije. Fotografija ima raznih i svaka je s razlogom najlepša njiva. Od pedivnih vinograda do raskošnih voćnjaka. Od zelenih polja povrtnjara do žutih ratarskih. Svaki domaćin može s ponosom da kaže „Najlepša je moja njiva“.

Poljoprivreda je svakako najjači argument naše zemlje i ponosni domaćini to jako dobro znaju. Zato je kompanija Adama i organizovala ovaj foto konkurs kako bi promovisala dobru poljoprivrednu praksu i dala svim domaćinima povod da se pohvale svojim radom.

Agrosaveti---Adama---Brezane---Najlepsa-je-moja-njiva---konkurs

Jedna od izabranih najlepših njiva je i fotografija Vladana Trajića iz Brežana kraj Požarevca. Vladan je fotografisao svoj usev soje i poslao na fejsbuk stranicu Adama Srbija. Nije ni slutio da je njegova njiva baš jedna od najlepših. Bilo je zadovoljstvo pogledati njegove useve i videti da je mladost i dalje na selu.

PROČITAJTE I...  Najlepša je moja njiva - Najlepša šećerna repa

Srbija ima najlepše njive

Primeri dobre poljoprivredne prakse dokazali su kroz ovaj foto konkurs da naša zemlja ima čime da se pohvali i da najbolje tek dolazi.

Agrosaveti---Adama---Gudurica---Najlepsa-je-moja-njiva---konkurs-03

Pozivamo Vas da i vi pošaljete svoju fotografiju i pokažete nam kako izgleda najlepša njiva. Posetite fejsbuk stranicu Adama Srbija, uslikajte vašu njivu, jer možda je stvarno ona najlepša.

Prethodni tekstPovoljne akcije za nabavku mehanizacije
Sledeći tekstFarma krava i proizvodnja mleka u Sokobanji

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime