Povoljne akcije za nabavku mehanizacije

0
797
Agrosaveti - Akcija ProCredit za nabavku mehanizacije 04

„Kad se vredne ruke slože – sve se može.“ – kaže stara izreka. Od tog principa ne treba odustajati ni kada su poslovni poduhvati u pitanju. ProCredit banka napravila je povoljne akcije za nabavku mehanizacije u saradnji sa još nekim kompanijama.

Neoram-Vertigo-1120x180

„ProCredit banka 17. put aktivno učestvuje na Poljoprivrednom novosadskom sajmu. Od prvog dana našeg prisustva na Sajmu shvatili smo, u razgovoru sa našim poslovnim partnerima, da zajednička ponuda, da zajednička kreacija proizvoda za naše poljoprivrednike, ključna da bi došlo do prodaje mehanizacije našim poljoprivrednicima.“ –  ističe Nenad Tintor iz ProCredit banke.

BASF - Systiva-1068x172px

Kako objašnjava Milan Mišković, menadžer za finansijsku podršku i prodaju Kite doo, kupovina i obnova mehanizacije bez podrške banaka nije moguća. Svi smo postali svesni da je većinu mašina na našim njivama potrebno obnoviti. Što zbog dotrajalosti, što zbog neophodnosti ulaganja u modernizaciju.

Kalif-Mega-1038x172

„Sa firmom Kite, zastupnicima i prodavcima John Deere-a, imamo izuzetno dobru saradnju. Sve ove godine smo nudili proizvode koji su odgovarali našim poljoprivrednicima. Zajedno u razgovoru sa poljoprivrednicima, prodavcima firme Kite, službenici ProCredit banke stvaraju i kreiraju proizvod. Pored tih proizvoda, znači ugovora i kredita, u ponudi zajedno sa poslovnim partnerom, svakako možemo koristiti i subvencionisane kredite, ali i subvencije Fondacije Prosperitati – objašnjava Nenad Tintor.

PROČITAJTE I...  Kompanija Kite doo na poljoprivrednom sajmu, John Deere

Inicajalno učešće samih domaćina, pri kupovini mehanizacije, olakšano je kreditima koje je ProCredit banka uspela da im ponudi, ali i brzom reakcijom u realizaciji tih kreditnih uslova.

„Reč je o kreditima izuzetno povoljnih kamatnih stopa, dobre ročnosti, čak do deset godina. Imamo i posebne aranžmane sa firmom Kite, gde prodajemo traktore na tri godine bez kamate, gde su prodavci zapravo podneli teret kamate“ – ističe Nenad Tintor.

Kroz pomoć ProCredit banke, obnova mehanizacije više nije neostvariva – subvencionisani krediti, kratkoročni ili dugoročni krediti, Fondacija Prosperitate. Ovo su samo neki od proizvoda iz široke palete koji svakom domaćinu mogu doneti pomoć u razvoju gazdinstva. ProCredit banka ostaje verna poljoprivrednim proizvođačima i iznova nalazi način da odgovori na sve potrebe i želje vrednih domaćina.

Opširnije pogledati u prilogu.

DK Banner 720x90

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime