Povoljne akcije za nabavku mehanizacije

0
1389
Agrosaveti - Akcija ProCredit za nabavku mehanizacije 04

„Kad se vredne ruke slože – sve se može.“ – kaže stara izreka. Od tog principa ne treba odustajati ni kada su poslovni poduhvati u pitanju. ProCredit banka napravila je povoljne akcije za nabavku mehanizacije u saradnji sa još nekim kompanijama.

Adama Maganic 1120x180

„ProCredit banka 17. put aktivno učestvuje na Poljoprivrednom novosadskom sajmu. Od prvog dana našeg prisustva na Sajmu shvatili smo, u razgovoru sa našim poslovnim partnerima, da zajednička ponuda, da zajednička kreacija proizvoda za naše poljoprivrednike, ključna da bi došlo do prodaje mehanizacije našim poljoprivrednicima.“ –  ističe Nenad Tintor iz ProCredit banke.

Kako objašnjava Milan Mišković, menadžer za finansijsku podršku i prodaju Kite doo, kupovina i obnova mehanizacije bez podrške banaka nije moguća. Svi smo postali svesni da je većinu mašina na našim njivama potrebno obnoviti. Što zbog dotrajalosti, što zbog neophodnosti ulaganja u modernizaciju.

MPS baneri II

„Sa firmom Kite, zastupnicima i prodavcima John Deere-a, imamo izuzetno dobru saradnju. Sve ove godine smo nudili proizvode koji su odgovarali našim poljoprivrednicima. Zajedno u razgovoru sa poljoprivrednicima, prodavcima firme Kite, službenici ProCredit banke stvaraju i kreiraju proizvod. Pored tih proizvoda, znači ugovora i kredita, u ponudi zajedno sa poslovnim partnerom, svakako možemo koristiti i subvencionisane kredite, ali i subvencije Fondacije Prosperitati – objašnjava Nenad Tintor.

PROČITAJTE I...  Prskalice - tehnika prskanja pogađa u metu

Inicajalno učešće samih domaćina, pri kupovini mehanizacije, olakšano je kreditima koje je ProCredit banka uspela da im ponudi, ali i brzom reakcijom u realizaciji tih kreditnih uslova.

Web baner Delaro Bayer 1120x180 V01

„Reč je o kreditima izuzetno povoljnih kamatnih stopa, dobre ročnosti, čak do deset godina. Imamo i posebne aranžmane sa firmom Kite, gde prodajemo traktore na tri godine bez kamate, gde su prodavci zapravo podneli teret kamate“ – ističe Nenad Tintor.

Kroz pomoć ProCredit banke, obnova mehanizacije više nije neostvariva – subvencionisani krediti, kratkoročni ili dugoročni krediti, Fondacija Prosperitate. Ovo su samo neki od proizvoda iz široke palete koji svakom domaćinu mogu doneti pomoć u razvoju gazdinstva. ProCredit banka ostaje verna poljoprivrednim proizvođačima i iznova nalazi način da odgovori na sve potrebe i želje vrednih domaćina.

Talisman i Plamen 1120x180 Galenika NOVO

Opširnije pogledati u prilogu.

Prethodni tekstJohn Deere – traktor za svakog domaćina
Sledeći tekstNajlepša je moja njiva

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime