Ješić tvrdi: Pronevere robnih rezervi su stalne

0
220
kukuruz punjenje kamiona
Foto: Pixabay

Robne rezerve su koruptivna organizacija koja nije reformisana i to traje godinama, tvrdi Goran Ješić, predsednik Odbora za poljoprivredu Demokratske stranke i bivši pokrajinski sekretar za poljoprivredu.

Luna Sensation Bayer 1120x180 V01

Gostujući na TV Nova S, predsednik Odbora za poljoprivredu Demokratske stranke Goran Ješić govorio je o robnim rezervama i proneverama koje se tamo dešavaju. On navodi da su Robne rezerve koruptivna organizacija koja nije reformisana, da to traje godinama i da sve što one imaju postoji samo na papiru.

Podsećamo, predsednik Vučić je najavio kontrole državnih skladišta robnih rezervi, nakon što su otkrivene krađe merkantilne pšenice i kukuruza koji su držani kod privatnika.

Magnetic 1120x185px

Kako Ješić pojašnjava, roba iz Robnih rezervi ne sme da se prodaje i to je krivično delo. Međutim, kako dalje navodi, postoje dogovori da se ne vrši određena kontrola i pronevere su stalne.

“Ne možete uhapsiti samo skladištara, već sve zaposlene, kao i ministra trgovine koji daje saglasnost za takve stvari”, zaključuje Ješić.

ExelGrow Adama 1120x180

Izvor: Agronews

PROČITAJTE I...  Nenamensko trošenje novca od zakupa zemljišta
Prethodni tekstSuzbijanje korova plamenom u organskoj proizvodnji
Sledeći tekstMeteorološke stanice u voćnjacima

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime