Ješić tvrdi: Pronevere robnih rezervi su stalne

0
258
kukuruz punjenje kamiona
Foto: Pixabay

Robne rezerve su koruptivna organizacija koja nije reformisana i to traje godinama, tvrdi Goran Ješić, predsednik Odbora za poljoprivredu Demokratske stranke i bivši pokrajinski sekretar za poljoprivredu.

Adama Asorbital 1120x180

Gostujući na TV Nova S, predsednik Odbora za poljoprivredu Demokratske stranke Goran Ješić govorio je o robnim rezervama i proneverama koje se tamo dešavaju. On navodi da su Robne rezerve koruptivna organizacija koja nije reformisana, da to traje godinama i da sve što one imaju postoji samo na papiru.

Podsećamo, predsednik Vučić je najavio kontrole državnih skladišta robnih rezervi, nakon što su otkrivene krađe merkantilne pšenice i kukuruza koji su držani kod privatnika.

Galenika Talisman Skaut 1120x85

Kako Ješić pojašnjava, roba iz Robnih rezervi ne sme da se prodaje i to je krivično delo. Međutim, kako dalje navodi, postoje dogovori da se ne vrši određena kontrola i pronevere su stalne.

“Ne možete uhapsiti samo skladištara, već sve zaposlene, kao i ministra trgovine koji daje saglasnost za takve stvari”, zaključuje Ješić.

1120x180px

Izvor: Agronews

PROČITAJTE I...  Uhapšen još jedan skladištar zbog zloupotrebe robnih rezervi
Prethodni tekstSuzbijanje korova plamenom u organskoj proizvodnji
Sledeći tekstMeteorološke stanice u voćnjacima

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime