Mali proizvođači mleka prijavite se besplatno na Mlekomap – Mlečnu Mapu Srbije

0
230
mleko
Foto: Pixabay

Nedavno je predstavljena besplatna plaforma Mlekomap čiji je osnovni cilj da direktno spoji male proizvođače mleka, koji prodaju svoje proizvode sa kućnog praga, sa građanima koji žele da kupe domaće mleko i mlečne proizvode.

Spyrale Adama 1120x1080

Usled krize u mlečnom govedarstvu u Srbiji zbog niskih otkupnih cena mleka koje  mlekare plaćaju proizvođačima i ostalih tržišnih faktora, male i srednje farme nam kontinuirano propadaju. Srpski programeri su se angažovali i napravili mapu gde mali proizvođači mleka mogu da se upišu, a potrošači da ih lako nađu i direktno kupe njihovo kravlje, ali i kozje ili ovčije mleko i mlečne proizvode.

Proizvođači se sami upisuju, odnosno, postavljaju oglas i to besplatno. Za samo nekoliko dana prijavilo se već preko 100 proizvođača.

NADZOR 10 WP Galenika Fitofarmacija 1120x180

Postavljanje oglasa na sajt je jako jednostavno. Potrebno je upisati naziv gazdinstva, kratku objavu gde predstavljate svoje proizvode, broj telefona na koji kupci mogu da vas kontaktiraju, mail adresu i lokaciju na kojoj se vaše gazdinstvo nalazi.

Ukoliko u tome ne uspete, klikom na kontakt formular, šaljete poruku autorima sajta, koji će vam u najkraćem roku odgovoriti i pomoći oko registracije.

NADZOR Galenika Fitofarmacija 1120x180

Kreatori platforme poručuju: Ukoliko do sada niste, posetite sajt Mlekomap i postanite deo  jedinstvene mlečne mape Srbije.

PROČITAJTE I...  Manja otkupna cena mleka za vreme vanrednog stanja

 

Prethodni tekstRobne rezerve objavile poziv za razmenu pšenice za brašno T-500
Sledeći tekstAfrička kuga svinja u selu Jabuka kod Pančeva

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime