Online kupovina POLOVNIH poljoprivrednih mašina iz inostranstva dostupna i kod nas

0
222
traktor
Foto: Pixabay

Nemačka platforma E-farm.com za online kupovinu polovne poljoprivredne mehanizacije i opreme iz inostranstva po povoljnim cenama sada je dostupna i kod nas, na srpskom jeziku.

Luna Sensation Bayer 1120x180 V01

E-farm.com je platforma koja radi od 2015. godine, a povezuje prodavce poljoprivredne mehanizacije sa kupcima-poljoprivrednicima iz različitih zemalja. Na hiljade traktora, kombajna, presa za baliranje i druge opreme je izlistano na ovoj platformi po najpovoljnijim cenama.

Kada dođete na platformu, prvo treba odabrati svoj jezik, a to ćete uraditi klikom na strelicu pored globusa u gornjem desnom uglu i odabirom opcije SR iz padajućeg menija.

Adama Sultan 1120x180
e farm polovna poljoprivredna mehanizacija
e-farm.com

Kada pronađete odgovarajuću mašinu, možete kontaktirati prodavca ili, ako niste sigurni kako da ga kontaktirate, možete se obratiti srpskom timu ove platforme putem maila ili ih pozvati na broj telefona u Srbiji i od njih ćete dobiti potrebne informacije – na srpskom.

Konsultant za prodaju za tržište Balkanskog regiona Nemanja Arsić iz E-farm.com kaže za Agroklub da oni garantuju sigurnost i pouzdanost. Naime, ova platforma u saradnji sa svojim partnerom, kompanijom Dekra, obavlja neutralnu inspekciju mašina pre kupovine i na taj način štiti kupca od neprijatnih iznenađenja.

galenika psenica LG 1120x185px

Nakon što završe detaljan pregled i probnu vožnju, kupac dobija izveštaj o inspekciji, kako opisno rečima, tako i sa fotografijama i video zapisima.

Kada se kupuje mašina preko platforme ugovorni partner je platforma.  To znači da e-farm.com kupuje željenu mašinu za kupca, a kupac trguje sa njima na svom (srpskom) jeziku i njima plaća.

Infinito Bayer 1120x180 V01

Ova platforma, takođe, nudi uslugu isporuke poljoprivrednih mašina direktno do kupca.

Izvor: E-farm / Agroklub

Prethodni tekstSmernice za ČUVANJE (SKLADIŠTENJE) KROMPIRA
Sledeći tekstŠta može da se seje i sadi u AVGUSTU u povrtnjaku?

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime