Poziv na onlajn besplatnu edukaciju “Digitalno osnaživanje mladih poljoprivrednika“

0
20
kompjuter sastanak online
Foto: Pixabay

U subotu, 25. maja, od 10 do 12 časova, Mladi poljoprivrednici Srbije organizuju onlajn edukativno-informativnu tribinu “Digitalno osnaživanje mladih poljoprivrednika“ na Zoom-u

Spyrale Adama 1120x1080

Na tribini će se obrađivati teme: upravljanje e-Agrarom, lokalne i nacionalne mere podsticaja, IPARD program i program Svetske banke 50:40:10.

Učesnicima će se, pre svega, biti predstavljena rešenja za probleme koji se mogu javiti pri upravljanju nalogom na e-Agraru, a takođe i podnošenju zahteva za subvencije i podsticaje.

LIBRETO 1120x180

Što se tiče lokalnih i nacionalnih podsticaja, biće objašnjen detaljan postupak podnošenja zahteva za podsticaje i subvencije, kao i uslovi koji moraju biti ispunjeni za svaku vrstu i nivo ovakvih davanja u poljoprivredi. Takođe, biće predstavljeni programi Svetske banke 50:40:10 i IPARD, kao najviši nivo davanja u poljoprivredi, objasniće se načini i mogućnosti ostvarivanja prava na subvencije za SCAP i IPARD programe, uslovi koji se ispunjavaju i načini ispunjavanja zadatih uslova.

Prijave za učešće na edukativno-informativnu tribini vrše se klikom na ovaj LINK, nakon čega ćete, na mejl koji ostavite, dobiti pristupni link za događaj.

Učešće je besplatno.

PROČITAJTE I...  Počele prijave za subvencije za podizanje višegodišnjeg zasada vinove loze

Ovo je sedma tribina u nizu koju organizuju Mladi poljoprivrednici Srbije i Centar za održivu poljoprivredu i ruralni razvoj/Agronews, uz poršku Beogradske otvorene škole i kraljevine Švedske u okviru programa ”Mladi i mediji za demokratski razvoj“.

Izvor: Podsticaji u poljoprivredi

Prethodni tekstKada se uzgoj povrća i voća na hidroponiji isplati
Sledeći tekstModerna rešenja u zaštiti vinove loze

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime