Produžen rok za prijavu na konkurs „50:40:10“

0
60
jabuke dzem
Foto: Pixabay

Rok za podnošenje prijava za Treći javni poziv Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije, usled velikog interesovanja podnosilaca prijava, produžava se do 1. aprila.

Adama Maganic 1120x180

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Uprava za agrarna plaćanja i Tim za realizaciju projekta, na ovaj način žele da omoguće svima koji su iskazali zainteresovanost za javni poziv da podnesu prijave, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Prethodno je kao krajnji rok bio određen 15. mart.

Paradajz 1120x180

Ukupna vrednost sredstava za Treći poziv iznosi 750 miliona dinara, a poziv je namenjen agregatorima, odnosno preduzetnicima, privrednim društvima i zemljoradničkim zadrugama koje proizvode ili vrše otkup sirovina od primarnih poljoprivrednih proizvođača, prerađuju ih i plasiraju na tržište.

Rok za podnošenje prijava teče od 4. decembra 2023. godine a prijave na onlajn platformi omogućene su u okviru softverskog rešenja Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije koje se nalazi na sajtu Projekta konkurentne poljoprivrede Srbije i sajtu Uprave za agrarna plaćanja – Prijavite se.

Web baner Delaro Bayer 1120x180 V01

Informacije u vezi Trećeg javnog poziva dostupne su preko mejl adrese info@scap.rs kao i na sajtu Projekta Konkurentne poljoprivrede Srbije https://scap.rs/

PROČITAJTE I...  Vojvodina: Do milion dinara bračnim parovima za kupovinu seoskih kuća

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede

Krompir 1120x180
Prethodni tekstUdvostručite prinos povrća u bašti primenom ove 3 tehnike setve/sadnje
Sledeći tekstOdlike dobrog pčelara

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime