Kubota traktori i priključne mašine

0
4058
Agrosaveti - Kubota traktori 04

U organizaciji kompanije Milurović Komerc iz Ugrinovaca organizovan je tzv. „Kubota dan“ kada su predstavljeni Kubota traktori i Kubota priključne mašine.

Web baner Dekalb Bayer 1120x180 V01

Svi prisutni imali su priliku da vide demonstraciju i traktora i mašina na parcelama, u pogonu. Reč je o traktorima renomiranog japanskog proizvođača Kubota, sa najnovijim tehnologijama koje prate svetsku poljoprivrednu mehanizaciju.

Agrosaveti - Kubota traktori 05

Kompanija Kubota osnovana je još davne 1890. godine, međutim tokom poslednjih 40-ak godina velika sredstva su uložena upravo u razvoj savremene poljoprivredne mehanizacije. Jedan od povoda za Kubota dan, svakako je i značajan jubilej, a to je 10 godina Kubote u Srbiji.

Adama Sultan 1120x180

10 godina Kubote u Srbiji

„Kubota je mnogo investirala u poljoprivredu, tako da sada imamo jako širok dijapazon poljoprivednih traktora sa najrazličitijim tipovima transmisije, sa različitim nivoima opreme itd. Bukvalno možemo da zadovoljimo svakog kupca. Trenutno najsofisticiraniji Kubota traktor su iz M serije. Sve što danas može da se ponudi u poljoprivredi, Kubota ima,“ kaže Srđan Mihajlović iz prodajnog tima Milurović komerca.

Agrosaveti - Kubota traktori 06

Poljoprivrednim proizvođačima je Kubota linija već dobro poznata. Kvalitet, standard, moderna tehnologija, energetska efikasnost, sve je to ono što Kubota nudi, a kompanija Milurović komerc domaćinski i odgovorno prezentuje domaćem tržištu.

galenika pylon 1120x85

Agrosaveti - Kubota traktori 01

Kubota je dugo godina bila poznata po proizvodnji motora koji su zbog visokog kvaliteta i najprodavaniji u svetu, u domenu poljoprivrede i građevinarstva, a upravo su ti motori i ugrađeni u ove traktore.

PROČITAJTE I...  Predstavljen prototip IMT traktora

Kvalitet, radni vek i mala potrošnja

„Neke osnovne Kubotine karakteristike je izuzetan kvalitet, dug radni vek, mala potrošnja, to je nešto o čemu se dosta vodi računa. Veliko je interesovanje za Kubotu, samo u prošloj godini isporučeno je preko 100 traktora, a bližimo se toj cifri i kada su priključne mašine u pitanju,“ ističe Srđan Mihajlović.

Agrosaveti - Kubota traktori 07

Kako kažu u Milurović komercu sa Kubotom nikada ništa ne miruje, tako da već postoje veliki planovi za budućnost. Reč je o većim serijama traktora, većih snaga. Trenutno najjači traktori su od 170 konja, a u fazi testiranja su modeli od 240, zatim to će pratiti i priključne mašine sa većim radnim zahvatima, te će svakako Kubota imati šta da ponudi poljoprivrednim proizvođačima i u budućnosti.

Opširnije pogledati u prilogu.

Prethodni tekstMeđunarodna izložba ovaca u Sanadu
Sledeći tekstProizvodnja kulena od divljači

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime