Kuhn: Unapređene motalice pojednostavljuju utovar bala

0
363
Agrosaveti---Kuhn---motalica---bale---02

Kuhn Farm Machinery je unapredio utovarni ram na svojoj RW 1610 vučenoj motalici bala. Dodavanjem hidraulično upravljivog adaptera širine-zahvata kako bi se lakše prihvatile bale nepravilne forme ili one nedovoljnih dimenzija.

Luna Sensation Bayer 1120x180 V01

Kuhn RW 1610 samoutovarna motalica bala može da manipuliše balama mase do 1200 kg i prečnika do 150 cm. Sa rotirajućim stolom za motanje koji poseduje četiri pogonska kaiša, RW 1610 se odlikuje potpuno automatizovanim procesom utovara radi bržeg obavljanja kompletnog ciklusa. RW 1610 može automatski da pokupi i nosi sledeću balu dok se na prethodnoj i dalje vrši proces umotavanja.

Agrosaveti - Kuhn - motalica - bale - 01

Za 2017. godinu, Autoload sistem na RW-u 1610 je unapređen predstavljanjem hidraulično prilagodljivog utovarnog rama (ruke). Novi sistem dozvoljava rukovaocu motalice da prilagođava izbačaj-širinu rama iz kabine traktora bez ikakve potrebe za alatima.

Magnetic 1120x185px

Podesiv ram čini utovar bala različitih prečnika lakšim i takođe pomaže pri manipulaciji loše formiranih bala. Novi ram pojednostavljuje utovar bala koje nisu idealno poravnate sa pravcem pristupa motalice, čineći tako vožnju od jedne do druge lakšim i manje vremenski zahtevnim.

PROČITAJTE I...  Moderan pristup dizajna presa za bale

Novi utovarni ram-ruka je kompatibilan sa traktorima koji su opremljeni sa dvostruko-delujućim hidrauličnim izvodima i mogu naknadno da se ugrade u model RW 1610 na kontrolisane tipove, M (manuelni režim), J (džojstik) i C (kompjuter).

ExelGrow Adama 1120x180

Izvor: https://www.wnif.co.uk/2017/03/kuhn-wrapper-upgrade-simplifies-automated-bale-loading-sequence/

Prethodni tekstAPI terapija pčelinjim proizvodima
Sledeći tekstLumiGen™

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime