Kverneland Kultistrip – novi hidraulično-sklopivi modeli

0
476
Agrosaveti---Kverneland-Kultistrip---01

Tokom protekle dve godine, Kverneland Kultistrip se dokazao na raznim farmama i zemljišnim uslovima širok Evrope. Od tvrdih i ilovastih zemljišta u Velikoj Britaniji, do lakih i peskovitih zemljišta u Mađarskoj. Farmeri su impresionirani dobrim performansama i rezultatima rada sa Kverneland Kultistrip mašinom. Zahvaljujući posebnom rasporedu raznih radnih elemenata, Kverneland Kultistrip garantuje perfektno obrađene trake, kreirane pri visokim radnim brzinama sa isto takvom efikasnošću. Opcionalno, moguće je aplicirati razne vrste đubriva u jednom prohodu sa obradom zemljišta. To čini Kverneland Kultistrip ekonomičnijom mašinom i nudi farmeru na njegovom posedu nove mogućnosti u sistemu menadžmenta đubrivom.

Web-baner-OSR-Dekalb-Vertigo-1120x180-V01

Model Kultistrip je dostupan kao i do sada sa krutim ramom u radnim zahvatima od 3, 4.5 i 6.0 metara sa mogućnosti međurednih razmaka od 45 do 80 cm prema zahtevima korisnika. Tako da se konfiguracije od 4 do 12 redova moguće zavisno od radnog zahvata, uključujući neobičan broj redova sa Kverneland Kultistrip.

2-Vertigo-Kalif-Mega-1120x180

Kako bi se veliki radni zahvat iskombinovao sa brzim i sigurnim transportom, Kverneland je predstavio novu generaciju hidraulično-sklopivih modela. Kverneland Kultistrip 4500F i 6000F su dostupni u širinama od 4,5 i 6 metara. Kombinacije sa 6 ili 8 redova, na primer za kukuruz, i sa 10 ili 12 redova, na primer za šećernu repu su dostupne.

Web-baner-Luna-Experience-Vertigo-1120x180-V01

Sklopivi ram

Novi hidraulično sklopivi ram ima veoma čvrstu konstrukciju. To omogućava besprekoran rad u najtežim uslovima i sa visokom vučnom snagom. S druge strane, usled kompaktnog dizajna Kultistrip rama i radnih sekcija, intenzitet opterećenja vučne mašine je veoma nizak u poređenju sa ukupnom masom mašine.

Banner_728x90

Novi Kultistrip ram se hidraulično sklapa u 3 sekcije a transportna širina je ispod 3 metra. Kako bi se osigurao bezbedan transport pri velikim brzinama, bočne sekcije se hidraulično zaključavaju. Paralelogramske ručke sklopljenih radnih sekcija se mehanički zaključavaju.

Biofor baner 728x90

Sa krutim i hidraulično sklopivim ramovima, Kverneland Kultistrip može da se opremi sa setom za apliciranje raznih tipova granulastog đubriva ili za aplikaciju osoke. Distribuciona glava za đubrivo ili tečnu osoku je montirana na zadnjem delu mašine. To garantuje optimalnu i ujednačenu distribuciju materijala u individualne redove.

Izvor: Kverneland

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime