Väderstad Carrier X sa funkcijom depoziranja tečnog stajnjaka

0
371
Agrosaveti - Vaderstad - Carrier X

,,Zbog strožijih ekoloških propisa, primetili smo povećanu potražnju za više azota u tečnim đubrivima. Odgovarajućim mešanjem osoke sa zemljištem, više nutrijenata je dostupno za naredne useve.ʻʻ – kaže Magnus Semjuelson (Magnus Samuelsson), tvorac Väderstad koncepta.

Adama Maganic 1120x180

Inženjeri Väderstad-a su konstruisali rešenje za povezivanje distribucionih-razvodnih glava osočnih tankera na Carrier priključnu mašinu – tanjiraču. U ovoj situaciji, Carrier X je proizveden u verziji rezistentnoj na nepovoljne faktore koji se pojavljuju tokom ove operacije. Carrier dizajniran za ovu namenu ima galvanizovani ram, dodatne pokrivke za klipnjače klipova hidrauličnih cilindara, hidrauličnu blokadu na bočnim sekcijama i zglobne veze od nerđajućeg čelika.

Carrier je diskosna tanjirača dizajnirana za obradu velikim radnim brzinama odmah posle žetve i predsetvene pripreme. Mašina može da se opremi sa raznim verzijama frontalnih alata, diskova i valjaka. Zzahvaljujući njima će ispuniti sve zahteve korišćene opreme u raznim sistemima moderne poljoprivrede – od ultra-plitke obrade do dubokog podrivanja i mešanja rezidua sa đubrivom. Svestranost koju pružaju ovi agregati čini mogućim redukovati broj neophodnih tura, smanjiti operativne troškove opreme po hektaru i kreirati najbolje uslove za razvoj biljaka posejanih posle obrade.

Paradajz 1120x180

Izvor: Väderstad

PROČITAJTE I...  Vaderstad Tempo sa hidrauličnim podešavanjem pritiska setvene jedinice
Prethodni tekstDomaće svinjarstvo na kolenima
Sledeći tekstJP „Vojvodinašume“ u akciji sadnje drveća sa UG “Za bolji Novi Kneževac“

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime