Valtra S394 sa novim komandnim centrom

0
111
Agrosaveti - Valtra - S - 01

Dizajniran i konstruisan u Finskoj, prateći nasleđe Valtra, novi SmartTouch multifunkcijski komandni centar pruža rukovaocu komfor i kontrolu na potpuno novom nivou. Valtra SmartTouch, koji će biti dostupan na svim S modelima serije četvrte generacije, dozvoljava potpunu adaptaciju korisničkih prekidača, tastera i profila, čineći S seriju idealnom za individualne vlasnike farmi i preduzetnike, kao i za vlasnike voznih parkova sa smenjivanjem rukovalaca.

TRIMAxX-Vertigo-1120x180 (1)

Motor i transmisija

Novi S394 je pogonjen sa 8,4 litarskim AGCO Power AWF motorom sa dinamičkim boost-om koji pruža više snage za bilo koji tip rada. Servisni troškovi ovog motora koristeći samo SCR tehnologiju su sada još niži. Novi kontrolni sistem snage motora dodatno povećava njegove performanse, po čemu su AGCO Power motori poznati. Valtra S serije je bio prvi traktor koji je koristio SCR sistem kako bi redukovao emisije. Predstavljena je 2008. Četvrta generacija S serije ima najnovije izdanje SCR sistema.

Fitofert kukuruz 980x250px

Snaga traktora se prenosi na podlogu koristeći AVT kontinualno-varijabilnu transmisiju. Rukovaoc može da selektuje režim vožnje koristeći pedalu gasa ili ručnu polugu kako bi optimizirao potrošnju goriva, radnu efikasnost i udobnost vožnje. Opcija za manuelnu kontrolu transmisije je takođe dostupna. Integrisani zadnji podizni mehanizam ima podiznu moć od 12 tona, a napred 5 tona. Hidraulični protok se kreće do 205 l/min, koji snabdeva maksimalnih 6 ventila pozadi i 3 napred.

TRIMAxX-Vertigo-1120x180

Valtra je poznata po tome što može da se koristi produktivno u oba smera kretanja. TwinTrac sistem reverzibilne vožnje povećava radnu efikasnost pri izvođenju raznih operacija. Kosidba, malčiranje ili rad sa sitnilicom grana i stabala. Radeći u rikverc, možete da uštedite na vremenu i gorivu do 10%, zahvaljujući boljoj vidljivosti priključka, veće dostupne snage na zadnjem hidraulik-u, povećanoj upravljivosti i boljem radnom položaju za rukovaoca.

Potpuno novi SmartTouch komandni centar

Integracijom ergonomskog naslona za ruku sa multi-funkcijskom polugom vožnje, kontrolom ventila, podiznog mehanizma i priključnog vratila, kao i ekrana osetljivog na dodir, novi Valtra SmartTouch komandni centar kombinuje sve funkcije traktora.

CUSTODIA--1120x180

Agrosaveti - Valtra - S - SmartTouch - 02

Poluga vožnje sa programabilnim tasterima dozvoljava rukovaocu da kontroliše mašinu bez odizanja šake. Poluga radi sa vertikalnom ručkom kako bi održala prirodni položaj šake rukovaoca pri regulisanju brzine kretanja pomeranjem iste napred/nazad. Dizajn omogućava odmor šake tokom vožnje bez korišćenja prekidača. Mekani, gumeni materijal sprečava sklizanje ruke sa poluge tokom rada na grbavom terenu. Cela poluga se pomera poprečno kao i napred/nazad, baš kao kompjuterski miš.

Devet-inčni SmartTouch terminal je dizajniran da omogući lako konfigurisanje kontrola traktora i pristup naprednim funkcijama kao što su radni parametri traktora, menadžment uvratina U-Pilot, Auto-Guide sistem satelitske navigacije i druge opcije precizne poljoprivrede. Terminal je lakši za korišćenje i intuitivniji nego moderni smart telefon. Interaktivna fotografija traktora lako pomaže pri lociranju i aktivaciji pristupa svim funkcijama u manje od tri dodira ili premeštanju aktivnih pod-ekrana na matičnom.

Valtra SmartTouch dozvoljava rukovaocu ili vlasniku flote da podesi neograničen broj korisničkih profila, ako je neophodno. Displej za opcionalni Auto-Guide navigacioni
sistem, ISOBUS ili bezbednosnu kameru je potpuno integrisan, eliminišući tako potrebu za dodatnim monitorima, i poboljšavajući vidljivost iz kabine.

Serijska proizvodnja nove S serije modela, uključujući S394, je počela na leto 2017. Novi modeli su bili dostupni za sajmove i test vožnje od septembra 2017.

Modeli S serije

Agrosaveti---Valtra---S---03

Izvor: Valtra

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime