Weidemann Hoftrac 1380 – modularna mašina

0
830
Agrosaveti---Weidemann---Hoftrac-1380

Novi model 1380 upotpunjava Hoftrac seriju mašina, koja se odlikuje naročito raznim izborom konfiguracija. 1380 ima izbor od dva Perkins motora, jedan sa 31,4 kW (43ks) i drugi sa 35,7 kW (49 ks). Tri različite osovine (T94, T110 i PA940) su takođe dostupne za selekciju, koje mogu da se kombinuju sa 4 različite forme pogona. Sve osovine dostižu brzine od 20 km/h ili 30 km/h i mogu da se opreme sa 100 procentnom blokadom diferencijala. Pored toga, pogonske sile na T osama mogu da se povećaju na 15.

Adama Sultan 1120x180

Zavisno od zadanog posla, odgovarajuća utovarna konzola može da se odabere za 1380. Kinematika P uverava sa svojim visokim domašajem, garantujući brz utovar i rukovanje materijalima. Za prevazilaženje visokih stranica utovarnog sanduka, opcija visine zakretanja kašike/priključenog alata, je dostupna. P-Z kinematika je kombinacija klasičnog P i Z mehanizma, koji pruža dodatnu vučnu silu zajedno sa značajnom visinom hoda i precizno postavljenim paralelnim navođenje.

Sklopivi krvo za udobnost

Pored toga, 1380 ima tri različite pozicije rukovaoca. Opremljen je standardno sa krovom. Kako bi se olakšao ulaz sa novim krovom poznatim iz modela 1880, A stub je premešten više napred. S time, krov može da se opremi sa frontalnim i zadnjim prozorom. Za otvore ispod 2 m visine, EPS (Easy Protection System – Sistem lake zaštite) sklopivi krov se preporučuje, koji mogu da se pripreme za niske prolaze sa samo nekoliko jednostavnih pokreta. Optimalni komfor tokom bilo kakvih vremenskih prilika je garantovan odgovarajuće dimenzionisanom kabinom pružajući odličnu slobodu pokreta.

LG psenica Galenika 2023 1120x180px

Kao i kod svih Hoftrac modela, novi 1380 takođe ima razne opcije hidraulike, širok izbor pneumatika i nastavaka. Zahvaljujući modularnom principu razne opreme i opcija, korisnik prima tačno onu mašinu koja ispunjava potrebe spram zadataka i zahteva poseda. A najbolja stvar sa konceptom Hoftrac-a je da mušterija plaća samo za konfiguraciju individualne mašine, dakle samo ono što mu stvarno treba.

Izvor: Weidemann

BioPlug 728x90px
Prethodni tekstIzvoz jabuka na nova tržišta
Sledeći tekstZZ Moravac iz sela Glogovac

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime