CAMIX® – vrhunsko rešenje za rano suzbijanje korova u kukuruzu!

0
1828
Agrosaveti---Syngenta---Camix---06

Put kojim se dolazi do vrhunskih i stabilnih prinosa je veoma težak. Niz problema se javlja u polju uz sve veće oscilacije vremenskih uslova. Da bi se prepreke premostile i na najbolji način rešile potreban je timski rad. Rad poljoprivrednog proizvođača i najboljih rešenja, jer on kao selektor bira šta je za njegovu njivu najbolje da bi se postigao maksimalni rezultat.

Jedan od obaveznih članova pobedničkog tima je sigurno i herbicid koji može da pomogne u uklanjanju konkurentskih korova od najranijih faza razvoja kukuruza, kada je to i najpotrebnije, i time otvori put ka krajnjem uspehu.

Syngenta herbicid CAMIX® je sigurni igrač koji se već par godina unazad pokazao i dokazao kao idealan član postave koji maksimalno doprinosi pobedi.

CAMIX® je herbicid namenjen ranom suzbijanju širokolisnih i pojedinih jednogodisnjih uskolisnih korova u kukuruzu. Čine ga dve aktivne materije, mezotrion i s-metolahlor. One su svima izuzetno poznate kao činioci CALLISTO® i DUAL®Gold proizvoda.

Agrosaveti---Camix-herbicid-delovanje-posle-kise-Syngenta-03

Preporučena količina primene je 2.5 l/ha. Primena je fleksibilna odnosno može se primeniti od setve pa sve do 3 lista kukuruza. Treba obratiti pažnju na uzrast korova da bi se dobio najbolji efekat. Širokolisni korovi 2-4 lista, uskolisni 2 lista.

PROČITAJTE I...  Ratarska proizvodnja u Šumadiji

Međusobnim dopunjavanjem ove dve aktivne materije kroz različite mehanizme i spektar delovanja obezbeđuje se delovanje na veliki broj korova uz pružanje pomoći u borbi sa pojavom rezistentnih populacija.

CAMIX® obezbeđuje višestruki način delovanja i zaštitu od korova:

  • brzo, snažno i jako delovanje preko lista i stabla izniklih korova,
  • izvanredno delovanje na korove koji su u nicanju,
  • dugo delovanje preko zemljišta odnosno „produženo“ delovanje sa kojim se u dugom periodu sprečava novo nicanje

Agrosaveti---Camix-herbicid-delovanje-posle-kise-Syngenta---02

 

Agrosaveti---Camix-herbicid-idealan-partner---05

Za više informacija kontaktirajte Vama najbližeg predstavnika Syngenta tima: https://www.syngenta.rs/kontakt-0

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime