Novi Trendovi u zaštiti šećerne repe od korova i bolesti  

0
132
Agrosaveti Adama secerna repa 01

Na polju kulture šećerne repe u protekloj godini došlo je do značajnih izmena u primeni pesticida. Nekoliko značajnih aktivnih materija je zabranjeno za upotrebu, kako na polju herbicida, tako i na polju fungicida.

Coltrane 1120x180

Samim tim budućnost nam donosi promenu osnovnih principa zaštite i nalaže novu, održivu strategiju u borbi protiv ekonomski najznačajnijih korova i bolesti šećerne repe. Kompanija ADAMA ima nova rešenja koja nude jednaku ili, u nekim slučajevima, bolju i efikasniju zaštitu ove kulture.

Agrosaveti Adama 02

Putem online predavanja odlučili smo da podelimo sa vama važne informacije o našim novim proizvodima, kao i rezultate i stavove najeminentnijih stručnjaka na polju ove kulture u našoj zemlji.

Pozivamo vas da pogledate video prezentacije koje smo pripremili za vas. Nakon toga možete da se registrujete i dobijete prateći propagandni materijal u sklopu predavanja.

Agrosaveti Adama Goltix i Powertwin 01

Sadržaj online predavanja je podeljen po celinama. Klikom na link im možete pristupiti: Novi Trendovi u zaštiti šećerne repe od korova i bolesti 

Naše kolege vam uvek stoje na raspolaganju za sve nedoumice oko primene preparata kao i za terensku konsultaciju.

PROČITAJTE I...  Primena regulatora rasta Trimaxx® u žitaricama
Prethodni tekstFarma Il de frans ovaca u Despotovu
Sledeći tekstKretanje soje tokom 2020. godine

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime