Zaštita pšenice od bolesti

0
190
Agrosaveti Bayer zastita psenice Falcon Forte 01

Danas pričamo kako da prevaziđemo najveće izazove u borbi sa najčešćim bolestima pšenice: pepelnicom, rđom i pegavosti lista.

Svi znamo koliko posla ima u proleće. Obično tada pšenice najviše i stradaju od bolesti. Dok mi pripremamo setvu, bavimo se nabavkom repromaterijala, bolesti ne spavaju, a mi to često i ne vidimo.

Rđa već za pet dana u optimalnim uslovima razvije simptome, a nakon toga ne staje ni jednog momenta. 2014. je uništila gotovo 50% proizvodnje pšenice u Srbiji.

Web-baner-Dekalb-Vertigo-1120x180-V01

Agrosaveti Bayer zastita psenice Falcon Forte 02

Kako se onda zaštititi?

Kako da dobijemo par nedelja sigurnosti i mirno se bavimo ostalim radovima? Tako što ćemo birati sigurna i dokazana rešenja.

Tražeći rešenje za svako polje pšenice, došli smo do jedinstvene kombinacije 3 aktivne materije, 3 različita mehanizma delovanja koje upravo to i nude. Pre svega dugotrajnu preventivnu zaštitu, ali isto tako efikasno zaustavljanje širenja već nastalih bolesti.

Bilo da pričamo o pepelnici, kod bujnih i gustih žita, bilo da pričamo o rđi koja nikada ne spava, bilo o pegavostima lista, Falcon Forte svojom novom i osnaženom formulom nastavlja tradiciju Falcona koji je napravio ogroman pomak u vašoj proizvodnji.

PROČITAJTE I...  Promet roba na produktnoj berzi

Agrosaveti Bayer zastita psenice Falcon Forte 03

Falcon Forte zajedno sa Sekator-om nudi kompletnu zaštitu za vaša žita. Upravo ova dva proizvoda nalaze se u Paket Plus Forte. To je tehnologija koja nam omogućava najbolji start za vašu pšenicu.

Dragi poljoprivredni proizvođači, pripremili smo vam mnoštvo korisnih i zanimljivih mideo materijala, zato vas pozivam da nas pratite na našem Youtube kanalu. Kliknite like, share i subscribe i podržite nas, a mi smo uvek tu za sva vaša pitanja i nedoumice.

Ostanimo povezani.

Boris Tepić

Bayer

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime