Syngenta – inovacije u zaštiti bilja

0
712
Agrosaveti - Syngenta Corn Green Zasticeno

Korovi predstavljaju  jedan od ključnih problema u proizvodnji kukuruza, jer mogu drastično da umanje prinose,a biljkama kukuruza predstavljaju konkurenciju ne samo što troše vodu i hraniva iz zemljišta već i što zauzimaju prostor ili ih zasenjuju, odnosno „guše“. Prinos se kod kukuruza gradi od ranih faza razvoja – stoga je potrebno pravovremeno i kvalitetno suzbiti korove.

Za najranije suzbijanje korova Syngenta preporučuje novi herbicid Camix 560 SE koji ima izuzetno delovanje kako na širokolisne tako i na uskolisne jednogodišnje korove.

Osim izuzetne efikasnosti Camix 560 SE obezbeđuje dodatnu sigurnost i fleksibilnost, jer se može primenjivati do 3 lista razvoja kukuruza, obzirom da su obe aktivne materije ovog preparata izuzetno selektivne za kukuruz. Dvostruka snaga Camix 560 SE se ogleda u izuzetno dugom produženom delovanju preko zemljišta na korove koji niču i koji su u nicanju, kao i brzim i snažnim delovanjem preko lista na već iznikle korove čime obezbeđuje ČISTU NJIVU OD SAMOG STARTA ZA SIGURAN PROFIT!

Novina je takođe i preparat Milagro Plus OD, preparat koji se preporučuje za suzbijanje  uskolisnih i širokolisnih kako jednogodišnjih tako i višegodišnjih korova uključujući i one tvrdokorne širokolisne i rizomski sirak. OD formulacija, gotov miks dve aktivne materije i ugrađen okvašivač su ono što obezbeđuje snagu, kvalitet i efikasnost ovom preparatu i čine ga JEDNOSTAVNIM REŠENJEM ZA ČISTU NJIVU.

PROČITAJTE I...  Koji su glavni izazovi u borbi sa korovima

Brzo, sigurno i jako delovanje na širokolisne korove, možda i najbolje na našem tržištu je obezbeđeno primenom herbicida Calaris Pro poznat među herbicidima sa dugim rezidualnim (produženim) delovanjem čime obezbeđuje čistu njivu od korova tokom cele sezone.

 

Brzo usvajanje u biljku obezbeđuje da se ne može isprati kišom koja padne već posle nekoliko sati od tretiranja. Calaris Pro je herbicid sa najbržim delovanjem na korove, već posle par dana od primene tretirani korovi prestaju da rastu menjaju boju i odumiru. Izuzetno snažno folijarno delovanje omogućava potpuno suzbijanje čak i najtvrdokornijih korova, poput palamide. Obe aktivne materije imaju dugo rezidualno delovanje koje se ostvarenom sinergijom (spajanjem) u Calaris Pro još više produžuje.

Prethodni tekstPrezentacija Dekalb hibrida kukuruza za 2018. godinu
Sledeći tekstZaštita semena kukuruza i suncokreta od zemljišnih štetočina

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime