myKWS – Vaš digitalni savetnik!

0
1116
myKWS
Foto: KWS

Kao i hiljade poljoprivrednika u Evropi i Vi možete imati koristi od celokupnih konsultantskih usluga i digitalnih servisa kompanije KWS.

myKWS je Vaš digitalni pomoćnik kojeg možete poneti bilo gde sa sobom, zato što je sada dostupna i verzija mobilne aplikacije. Ova aplikacija Vam nudi najvažnije funkcije za Vaš svakodnevni rad i kombinuje ih sa mogućnostima Vašeg pametnog telefona.

Nova digitalna alatka u okviru myKWS-a je TEMPERATURA ZEMLJIŠTA koja Vam omogućava da na veoma lak i jednostavan način izračunate temperaturu zemljišta na svojim poljima. Bez odlaska na polje, uz pomoć vaših računara, izračunajte kada je pravo vreme za setvu i da li je zemljište dostiglo optimalnu temperaturu.

myKWS temperatura zemljišta
Foto: KWS

Oslobodite pun potencijal Vašeg semena! myKWS vam nudi niz digitalnih usluga za relevantne odluke koje se odnose na kultivaciju, i sa ovom kombinacijom „Seme + Servis“ postižete optimalne prinose na kraju sezone i povećavate svoj profit.

Pored nove alatke, u okviru myKWS-a možete pronaći i druge alatke koje Vam mogu pomoći u donošenju svakodnevnih odluka. Lako proverite stanje useva na Vašim poljima uz pomoć alatke Pregled vitalnosti polja, planirajte uz pomoć naših vremenskih podataka koji su prilagođeni potrebama poljoprivrednika, pazite na svoje biljke putem alatke Upravljanje poljima i još mnogo toga.

PROČITAJTE I...  KWS INITIO – Inovativan tretman semena

Registrujte se na https://www.kws.com/rs/sr/mykws/besplatno-se-registrirajte/ i uživajte u brojnim pogodnostima potpuno BESPLATNO!

KWS

Prethodni tekstZadruga Lipa: Poslovanje po principima STARIH zadruga
Sledeći tekstPrerada bundeve u domaćinstvu: Unikatne đakonije kao izvor zarade

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime