Neprevaziđeni standard stabilnosti i prinosa – NK Neoma

0
2996
Agrosaveti---Syngenta---NK-Neoma---02

Kao što u automobilskoj industriji postoje marke automobila koje su se pokazale kao najpouzdanije i za koje se kupci najčešće odlučuju, iako se na tržištu pojavio nemali broj novih, tako i na tržištu suncokreta kupci i dalje imaju maksimalno poverenje u NK Neoma.

Razloga je više. Kada bi nabrajali, mnogo toga bi bilo napisano, ali je nabitnije izdvojiti one koji su presudni u odluci.

ZAŠTO NK NEOMA

Izuzetno visok potencijal prinosa je jedan od glavnih razloga koji je NK Neoma obezbedio prednost u odnosu na konkurentske hibride. Ovaj hibrid se odlikuje formiranjem kompaktne, uvek dobro popunjene glave sa veoma teškim i zdravim zrnima.

Agrosaveti---Syngenta---NK-Neoma---03

Stabilnost je dokazana sa sposobošću da maksimalno vrati proizvođačima uloženo. Kako na „redovnim“ parcelama tako i na težim, zakorovljenim, pa čak i ispošćenim parcelama koje mnogi uzimaju u zakup. Prednost da se u post tretmanu (na zeleno) primenom preparata Listego može suzbiti veliki broj i najtvrdokornijih korova i stabilnost na svim tipovima terena i proizvodnje su garant uspeha.

Visok nivo tolerantnosti na bolesti, formiranje jakog korenovog sistema i črsto stablo tolerantno na lomljenje (poleganje) doprinose sigurnosti proizvodnje kao i dobrom prinosu.

PROČITAJTE I...  Bliži s žetva uljane repice, prinos prosečan

I u 2020 godini Syngenta hibrid NK Neoma je ostvario odlične prinose na terenima širom Srbije:

Agrosaveti---Syngenta---NK-Neoma---01

Pored toga što je proizvodnja suncokreta pod manjim uticajem sušnih i toplih uslova u odnosu na neke druge kulture, dodatnu sigurnost proizvođačima sigurno pružaju karakteristike, osobine i potencijal ovog proverenog i dobro poznatog hibrida.

NK Neoma – hibrid po pravoj meri za sve proizvođače!

Kad kažem suncokret, milsim Syngenta!

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime