REKORDERI PROIZVODNJE SUNCOKRETA

0
1078
Agrosaveti-Syngenta

Na početku smo još jedne proizvodne sezone. Suncokret, kao uljarica koja je pokazala najmanje oscilacija u prinosu u prethodnim godinama u poređenju sa ostalim ratarskim usevima, i ovog proleća će zauzeti značajne površine u našoj zemlji.

Mnogo je izazova u proizvodnji suncokreta i zbog toga je u ponudi nekoliko sistema proizvodnje koji povezuju kvalitetno seme sa vrhunskom zaštitom useva od korova, štetočina i bolesti.

Kao jedina kompanija na tržištu koja u ponudi ima sve segmente tehnologija u proizvodnji semena suncokreta, Syngenta, uspešno razvija i Clearfield Plus tolerantne hibride.

Agrosaveti-Syngenta-suncokret-01

Syngenta hibridi Clearfield Plus Sistema u ovoj sezoni su: SY Bacardi CLP, SY Neostar CLP i SY Academy CLP.

SY Neostar CLP je nova zvezda na našem tržištu. Izuzetno rodan hibrid i konstanto stabilan u svim uslovima proizvodnje. Hibrid optimalne visine, tolerantan na poleganje i odlične tolerantnosti na lomljenje.

NADZOR Galenika Fitofarmacija 1120x180

SY Bacardi CLP je jedan od hibrida sa najvećim rodnim potencijalom i sadržajem ulja, veoma prilagodljiv u različitim proizvodnim uslovima, a naročito pogodan za intenzivne uslove gajenja.

Agrosaveti-Syngenta-suncokret-02

SY Academy CLP je adaptibilan hibrid, hibrid koji je naučen da pobedi stresne uslove gajenja.

PROČITAJTE I...  Ratari ostaju bez zemlje

SY Bacardi CLP, SY Neostar CLP i SY Academy CLP se obavezno gaje uz upotrebu preparata Listego Plus da bi njiva bila čista od problematičnih korova, kao što su: ambrozija, pepeljuga, veliki i zeleni muhar, štirevi, tatula, kereće grožđe, dvornici.

Agrosaveti-Syngenta-suncokret-03

Dakle – SY Bacardi CLP, SY Neostar CLP i SY Academy CLP uz herbicid Listego Plus sa maksimalnom količinom primene od 2 l/ha za čistu njivu od korova i visok prinos suncokreta.

Agrosaveti-Syngenta-SY_Bacardi_CLP

Agrosaveti-Syngenta-SY_Neostar_CLP

Agrosaveti-Syngenta-SY_Academi_CLP

Naši rekorderi:

Agrosaveti-Syngenta-rekorderi

 

Prethodni tekstPoljoprivrednici zadovoljni uljanom repicom
Sledeći tekst“Dan magarica” u Zasavici

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime