Poljoprivredni sajam do 14. marta naredne godine

0
459
Agrosaveti---novosadski-poljoprivredni-sajam-2020---05

Međunarodni poljoprivredni sajam u onlajn izdanju traje do 14. marta 2021. godine.

Adama Maganic 1120x180

Konferencije, vebinari, promocije i prezentacije održavaju se do srede 23. decembra, biće ih više od 50 i emituju se uživo. Posle tog datuma, a do 14. marta, ostaju vidljive za odloženo gledanje, a svi ostali sadržaji dostupni na platformi.

Stotinu osamdeset četiri izlagača predstavlja proizvode i usluge iz osam zemalja, Češke, Holandije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Turske, Španije i Srbije. Pripremljeni su popusti i akcije, za posetioce. Na Izložbi stoke nastupa 31 odgajivač iz Srbije. Promovišu se najbolje ocenjeni proizvodi i usluge u 2020. godini. Direktan kontakt izlagača i posetilaca omogućen je video i audio (telefonskim) pozivom, četom i mejlom. Poslovna publika ima mogućnost zakazivanja B2B sastanaka sa izlagačima. Posetioci i izlagači sreću se u realnom vremenu, u unapred dogovorenom terminu. Poseta Sajmu je besplatna, potrebna je samo registracija na adresi expoonline. rs.

Paradajz 1120x180

Za posetioce je organizovana Poklon igra u kojoj je premija traktorska kosačica John Deere, darodavca KITE DOO. Pravila učešća u Poklon igri su na adresama: sajam.netexpoonline.rs, kao i na profilima Novosadskog sajma na svim društvenim mrežama.

PROČITAJTE I...  Kompanija Kite doo na poljoprivrednom sajmu, John Deere

Generali Osiguranje Srbija je Generalni sponzor prvog onlajn izdanja Međunarodnog poljoprivrednog sajma, Češka Republika je Zemlja partner, a Al Dahra Zlatni sponzor.

Web baner Delaro Bayer 1120x180 V01

Poljoprivredni sajam su podržali Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Grad Novi Sad.

Prethodni tekstIzvoz jabuke teče neometano, cena zadovoljavajuća
Sledeći tekstNeprevaziđeni standard stabilnosti i prinosa – NK Neoma

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime