Syngenta Express® hibridi suncokreta za šampionski prinos!

0
2609
Agrosaveti---Syngenta---Express-hibridi-suncokreta---06

Postizanje visokih i stabilnih prinosa u gajenju hibrida suncokreta treba da omogući povratak uloženog i dobru zaradu. Hibridi suncokreta kompanije Syngenta promenili su perspektivu gajenja najznačajnije uljarice na našim njivama. Napredna genetika učinila je hibride naše kompanije liderima na svetskom tržištu. Mnogo je razloga i posle mnogo uspešnih godina gajenja, armija ratara tvrdi da “kada kažu suncokret – misle Syngenta”.

Syngenta u svojoj ponudi ima hibride iz različitih tehnologija gajenja suncokreta. Time Vam omogućava da odaberete hibrid koji najviše odgovara Vašim potrebama uz ostvarenje vrhunskih prinosa.

Iako ratari neke od, rekli bi već, klasičnih hibrida, smatraju nezamenjivim u svojoj proizvodnji, nova generacija Syngenta hibrida nosi još viši proizvodni potencijal. To se pre svega odnosi na hibride iz Express® tehnologije koji se mogu tretirati herbicidima na bazi tribenuron-metila.

U Express® tehnologiji proizvodnje suncokreta, Syngenta u ponudi ima dva vrhunska hibrida: Sumiko HTS i Subaro HTS.

Express® hibridi suncokreta

Vrhunski izbor za stresne uslove je hibrid Subaro HTS. Dobro podnosi visoke temperature i sušu. Pogodan je kako za intezivne tako i za ekstenzivne uslove gajenja. Tolerantan je na sve kod nas poznate rase plamenjače i na belu trulež glave. Ovaj hibrid srednje vegetacije, robusne građe i sa jako dobro razvijenim korenovim sistemom maksimalno koristi dostupnu vlagu i mineralne materije što se na kraju vegetacije vidi kroz formiranje velikih, dobro ispunjenih “glava” i ostvarenje vrhunskih prinosa.

PROČITAJTE I...  Syngenta uljana repica SY Iowa

Agrosaveti---Syngenta---Express-hibridi-suncokreta---01

Pored njega, selekcionari Syngente kreirali su i hibrid Sumiko HTS. Pored izvanrednog sadržaja ulja u semenu, odlikuje se tolerantnošću na poleganje i poznate rase plamenjače. Ono što ga odlikuje je velika težina i dobra ispunjenost zrna, što uz uvek dobro ispunjene „glave“ donosi prizvođačima odličan prinos! Nešto niže biljke, jako stablo i snažan korenov sistem su karakteristike koje ovom hibridu dodatno pomažu u ostvarenju vrhunskih prinosa i prevazilaženju prepreka sa kojima mnogi konkurentski hibridi ne mogu da se izbore. Odlično reaguje na tretman sa Amistarom Ekstra.

Agrosaveti---Syngenta---Express-hibridi-suncokreta---02

U pitanju su hibridi za sve uslove gajenja, koji su se u proteklim godinama na njivama mnogih proizvođača pokazali kao odličan izbor za visoke prinose.

Agrosaveti---Syngenta---Express-hibridi-suncokreta---03

Poređenje prosečno ostvarenog prinosa Syngenta Express hibrida u poređenju sa konkurenskim Express hibridom

OSTVARENI PRINOSI HIBRIDA SUMIKO HTS U 2019 GODINI – DEMONSTRACIONI OGLEDI

Agrosaveti---Syngenta---Express-hibridi-suncokreta---04

OSTVARENI PRINOSI HIBRIDA SUBARO HTS U 2019 GODINI – DEMONSTRACIONI OGLEDI

Agrosaveti---Syngenta---Express-hibridi-suncokreta---05

Za sve dodatne informacije naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju – SYNGENTA UVEK SA VAMA!

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime