Beogradski salon vina 7. i 8. decembra u Beogradu

0
2207
Agrosaveti - Beogradski salon vina 01

Beogradski salon vina, jedan od najznačajnijijh vinskih događaja u Srbiji, biće održan 7. i 8. decembra u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Web baner Dekalb Bayer 1120x180 V01

Tokom prethodnih četrnaest godina Beogradski salon vina je pod jednim krovom okupio sve vodeće proizvođače vina iz Srbije i regiona, kao i značajan broj poznatih evropskih vinarija. Posetioci salona će i ove godine imati priliku da probaju oko 450 različitih vrsta vina na degustacijama u okviru glavnog i pratećeg programa.

Takođe, posetioci ovogodišnjeg Salona vina moći će da prisustvuju i brojnim događajima i radionicama, gde će imati priliku da saznaju nešto više o vinskim regionima, sortama grožđa, različitim tipovima i stilovima vina, trendovima u proizvodnji i na tržištu vina, kao i o različitim filozofijama samih vinara.

Adama Sultan 1120x180

Od samog početka Beogradski salon vina veliku pažnju posvećuje i gastronomiji, pa će i ove godine u okviru glavnog programa uz vinarije, publici biti predstavljeni i proizvođači i uvoznici vrhunske delikatesne hrane. U okviru pratećeg programa održava se veliki broj specijalnih radionica fokusiranih na slaganje vina i hrane, u kojima učestvuju i najpoznatiji domaći šefovi kuhinje.

Izvor: Agronews, ekapija

Aneri Galenika 1120x185px
PROČITAJTE I...  Počela berba vinskih sorti grožđa
Prethodni tekstOrganska proizvodnja u Bajmoku
Sledeći tekstBiH: Branje trave ive na Ozrenu na UNESKO listi

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime