Savetovanje ”Savremena proizvodnja povrća“ 11. februara

0
201
Agrosaveti---paprika---losa-godina---02

Vojvođansko društvo povrtara poziva sve zainteresovane na XXII savetovanje  ”Savremena proizvodnja povrća“. Održava se u subotu, 11.februara u velikoj sali i holu Master centra Novosadskog sajma.

Adama Sultan 1120x180

Vojvođansko društvo povrtara, Akademijski odbor za selo SANU i Kongresni centar Master Novosadskog sajma tradicionalno organizuju savetovanje povrtara.

Ovo je jedna od malobrojnih prilika da se okupe povrtari, udruženja, predstavnici zadruga, domaće i strane kompanije čiji su proizvodni programi u vezi sa proizvodnjom povrća, kako na otvorenom, tako i u zaštićenom prostoru.

LG psenica Galenika 2023 1120x180px

Cilj okupljanja je unapređenje povrtarske proizvodnje – pravilnom i pravovremenom agrotehnikom, pravilnim izborom najproduktivnijih sorti i/ili hibrida povrća, kao i sprovođenjem redovnih mera nege, zaštite od prouzrokovača bolesti, štetočina i korova.

Važan deo manifestacije je izložba povrća gde će se predstaviti udruženja povrtara, zadruge i profesionalni proizvođači sa svojim proizvodima.

BioPlug 728x90px

Unapređenje sopstvene proizvodnje, bilo za domaće tržište ili za izvoz, jedino je moguće uraditi stalnim praćenjem novina na manifestacijama kao što je ova.

Ulaz na sajam, izložbu povrća i Savetovanje je besplatan.

Web baner Dekalb Bayer 1120x180 V01

Program

Izvor: Agronews

PROČITAJTE I...  Zahlađenje donelo probleme proizvođačima ranih tikvica
Prethodni tekstSočivo: Višestruka korist, a lako gaji
Sledeći tekstMiris RUZMARINA vekovima se povezuje sa dobrim pamćenjem

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime