Lovački savez Vojvodine dobio novog predsednika i potpredsednicu

0
336
Agrosaveti---lsv-glasanje-04
Timac AGRO

Lovački savez Vojvodine ima novog predsednika, a to je Novak Andrić iz Lazareva kraj Zrenjanina. Pravnik i radnik MUP-a, član Lovačkog udruženja „Zrenjanin“. To je odluka delegata na izbornoj Skupštini koja je održana 6. aprila u Novom Sadu. Za potpredsednika LSV izabrana je Sanja Momčilović Bognič (LU „Bečej“). Ona je poznati kinolog i međunarodni kinološki sudija. Kao i prethodnih godina, članarina za lovačka udruženja u Vojvodini biće 900 dinara po lovcu.

Merpan-80-WDG-1038x172

Agrosaveti---Novak-Andric---02

Minula Skupština samo je potvrdila „dualizam“ u lovstvu severne srpske pokrajine. Tačnije, dva suprotstavljena tabora probližno iste snage. Naime, Andrić je vrlo tesno, sa verovatno najmanjom razlikom ikada na izborima u LSV, pobedio protivkandidata (i nekadašnjeg predsednika) dr Miloša Beukovića sa 43 glasa naspram 41. Takođe, Sanja Momčilović Bognič je je postala potpredsednica sa tri glasa više (44:41) skupštinskih delegata u duelu sa doskorašnjim predsednikom pokrajinskog Saveza, dr Aleksandrom Milovančevim.

Agrosaveti---Sanja-Momcilovic---Bognic---01

Za predsednika Skupštine Lovačkog saveza Vojvodine reizabran je Dragan Gutić, na predlog Upravnog odbora, jer je nedavno smenjen sa mesta predsednika LU „Srem“ Šid.

Delan Pro 1068x177px

Dušan Knežić

DK Banner 720x90

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime