Napravite svežu vezu na Fruitnet forumu

0
1060
Agrosaveti - Fruitnet forum 01

Stručnjaci za međunarodnu trgovinu svežeg voća i povrća boraviće u Beogradu krajem ovog meseca i podeliti svoje znanje o toj grani industrije sa delegatima Fruitnet foruma za Jugoistočnu Evropu.

Adama Maganic 1120x180

Događaj koji se održava u hotelu Hajat 21. i 22. novembra, okupiće glavne međunarodne kupce i vodeće proizvođače – izvoznike u zajedničkom traganju za nove mogućnosti za nabavku svežeg voća i povrća iz regiona.

Na programu ovogodišnje konferencije učestvuju neka ključna imena u poslovanju, uključujući Greenyard, Total Produce, Eurogroup/Rewe, Norton Folgate (deo grupe Poupart), Cool Fresh International, European Berry Growers i Pureberry Fruits Rouge.

MPS baneri II

Analiza najnovijih tržišni trendova

Delegati koji prisustvuju ovom događaju imaće priliku da saznaju o nizu relevantnih tema, uključujući potrošačke trendove koji povećavaju zahteve od trgovaca da poboljšaju svoju ponudu i predstave je kroz nove i inovativne kanale.

Uz proizvodnju svežih proizvoda pod rastućim pritiskom da se pruži veća vrednost u područjima kao što su organska proizvodnja, raznovrsnost i ukus, Fruitnet forum će analizirati najnovije tržišne trendove iz perspektive Jugoistočne Evrope.

Web baner Delaro Bayer 1120x180 V01

Događaj će se takođe bliže pozabaviti time na koji način dobavljači i prodavci mogu povećati potražnju za svojim proizvodima, poboljšati svoje lance snabdevanja i pružiti korisnicima bolje iskustvo. „Po treći put smo u Beogradu i prilika da održimo poslovne veze sa industrijom svežeg voća i povrća ovde u Jugoistočnoj Evropi je izuzetno zadovoljavajuća“, izjavio je Mike Knowles, direktor publikacija za Evropu u Fruitnet Media International.

PROČITAJTE I...  Povrtarska proizvodnja u selu Glogonj

„Ono što smo nameravali da postignemo kada smo pokrenuli Fruitnet Forum South-East Europe još u 2016. godini, bilo je prvenstveno pružanje uvida i ideja proizvođačima i izvoznicima u regionu, posebno onima koji su želeli da saznaju više o tome šta će međunarodno tržište zahtevati od njih u budućnosti ili onima koji su nameravali da na neki način razgranaju svoj posao“, objašnjava Knowles.

Talisman i Plamen 1120x180 Galenika NOVO

Serbia Does Fruit

Jedan od partnera ovogodišnjeg događaja je i USAID Projekat za konkurentnu privredu, čime je omogućen nastup 14 proizvođača jabuka i bobičastog voća pod zajedničkim brendom Serbia Does Fruit. Cilj je podrška izvozu ovih kultura, kao i unapređenje konkurentnosti usled sve većih površina zasada. Ovo je bila i tema poslednjeg Eurofruit magazina, sa prilogom Fresh Focus Serbia.

Da biste se registrovali za Fruitnet Forum South-East Europe, posetite www.fruitnetforumsee.com.

Web baner LEK Bayer 1120x180 V01

Izvor: Agronews

Prethodni tekstEvidencija o državnom poljoprivrednom zemljištu
Sledeći tekstProizvodnja prirodnih rakija na Kosmaju

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime