Proširen besplatni servis AGROPONUDA za objavu ponuda malih poljoprivrednih proizvođača

0
68
agroponuda
Ilustracija: Agroponuda

Besplatni online servis Ministarstva poljoprivrede pod nazivom AGROPONUDA dostupan je u proširenom izdanju i sada obuhvata deset kategorija proizvoda. Ovaj online servis služi kao podrška za za plasiranje ponuda proizvoda malih poljoprivrednih proizvođača.

Web baner Dekalb Bayer 1120x180 V01

Sa dosadašnje četiri kategorije proizvoda (voće, povrće, živa stoka i žitarice), ponuda je proširena na deset kategorija proizvoda, uključujući: med i proizvode od meda, tradicionalna pića, tradicionalna jela, tradicionalne mlečne proizvode, tradicionalne mesne proizvode i sadni materijal.

U sistemu AGROPONUDE učestvuje oko 160 savetodavaca iz 36 poljoprivredne savetodavne službe Srbije koji unose informacije o ponudama poljoprivrednih proizvođača (oko 13.300 proizvođača). Pored savetodavaca u sistemu učestvuju menadžeri AGROPONUDE iz Ministarstva poljoprivrede.

Adama Sultan 1120x180

Nakon unapređenja ovaj servis uključuje ponudu proizvođača za 230 različitih poljoprivrednih proizvoda, navode iz Ministarstva poljoprivrede. U proseku se postavi 25 ponuda dnevno, čime se obezbeđuju najnovije informacije o ponudi kako za otkupljivače, tako i za finalne potrošače.

Sistem AGROPONUDA dostupan je na veb stranici www.agroponuda.com.

Aneri Galenika 1120x185px
Prethodni tekstOrganska proizvodnja u Radičeviću: Naučite iz iskustva drugih
Sledeći tekstAktuelna zaštita LESKE

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime