XV savetovanje o zaštiti bilja krajem novembra na Zlatiboru

0
1018
Agrosaveti - Savetovnje o zaštiti bilja 01

U organizaciji Društva za zaštitu bilja Srbije, na Zlatiboru u hotelu „Palisad“, od 26. do 30. novembra biće održano XV savetovanje o zaštiti bilja.

Adama Maganic 1120x180

Poznato je da su godišnji skupovi u organizaciji Društva za zaštitu bilja Srbije najmasovnija okupljanja i jedinstvena prilika za razmenu informacija o aktuelnim problemima, kao i za afirmaciju stručnjaka i istraživača u oblasti zaštite bilja. Zato vas pozivamo da i ove godine uzmete učešće u razmatranju najaktuelnijih tema koje su obeležile protekli period, navodi se na sajtu Društva za zaštitu bilja Srbije.

Određene su sledeće tematske celine rada skupa:

MPS baneri II

1) zaštita ratarskih i povrtarskih biljaka,

2) zaštita voćaka i vinove loze,

Web baner Delaro Bayer 1120x180 V01

3) zaštita šuma, ukrasnog i lekovitog bilja i

4) održiva primena pesticida.

Duplex PRO banner 1120x180 Galenika

Osim predavanja po pozivu koje je izabrao Stručni odbor, na osnovu kvaliteta i aktuelnosti problematike, za uvodna i usmena izlaganja biće odabrani i neki od prijavljenih radova. Svi podneti rezimei biće recenzirani, a od autora se očekuje da uvaže sugestije i zahteve recenzenata.

Realizacija saopštenja, okruglih stolova sa najaktuelnijom problematikom iz struke, kao i tradicionalna promocija novih izdanja knjiga, uz prezentacije pomažućih članova, omogućiće razmenu informacija o najznačajnijim problemima u oblasti zaštite bilja.

Web baner Monsoon Bayer 1120x180 V01

Izvor: Agronews

PROČITAJTE I...  Savetovanje mladih poljoprivrednika i agronoma Srbije
Prethodni tekstPaprika – gospodarica nepca
Sledeći tekstZa razvoj biznis ideja, četiri miliona bespovratno

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime