Za razvoj biznis ideja, četiri miliona bespovratno

0
643
Agrosaveti - Ravnopravnost polova 01

Pokrajinski Zavod za ravnopravnost polova raspisao je Javni konkurs za dodelu sredstava za podsticanje sopstvenog biznisa u ukupnom iznosu od četiri miliona dinara.

Adama Maganic 1120x180

Cilj Konkursa je promocija biznis planova, odnosno poslovnih ideja, radi unapređenja sopstvenog biznisa, kao i pružanje finasijske podrške najboljim poslovnim idejama za koje se proceni da imaju kapacitet sa kojim bi olakšali poslovanje.

Pravo da učestvuju na Konkursu imaju registrovana udruženja građana i udruženja žena sa teritorije AP Vojvodine. Podnosilac može konkurisati samo sa jednim projektom, u visini traženih sredstava do 300.000 dinara.

Web baner Sekator Bayer 1120x180 V01

Konkurs je otvoren do 29. novembra

Prijave na Konkurs, sa pripadajućom dokumentacijom, dostavljaju se u zatvorenoj koverti na adresu: Zavod za ravnopravnost polova, Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 6/IV, poštom ili lično na gore navedenu adresu sa naznakom „Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za podsticanje sopstvenog biznisa“ sa naznakom  Ne otvarati.

Konkursna dokumentacija može se preuzeti na sajtu Zavoda za ravnopravnost polova www.ravnopravnost.org.rs.

galenika Plavo ulje 1120x180

Sve dodatne informacije u vezi sa realizacijom Konkursa mogu se dobiti u Zavodu za ravnopravnost polova na telefone: 021/6615-133, 021/6617-177 ili mejlom: zavod.ravnopravnost@gmail.com.

PROČITAJTE I...  Srbija i IPARD program: Iskustva proizvođača u Mačvi i Podrinju

Izvor: Agronews, Agrosmart

Adama Forapro 1120x180
Prethodni tekstXV savetovanje o zaštiti bilja krajem novembra na Zlatiboru
Sledeći tekstZa ratare u Zrenjaninu državne zemlje nema

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime