ProCredit banka – subvencionisani agro krediti u 2018. godini

0
1106
Agrosaveti - ProCredit Banka 02

ProCredit banka spremna da i u 2018. bude najuspešnija banka u isplati subvencionisanih agro kredita

Web baner Dekalb Bayer 1120x180 V01

Dobra poljoprivredna praksa leži na modernizaciji i ulaganju u proizvodnju. U tome svakako pomažu subvencionisani krediti ali i dobra partnerska banka.

Zahvaljujući novom ugovoru sa Ministarstvom poljoprivrede, ProCredit banka će i tokom 2018. godine biti aktivan učesnik programa subvencionisanog kreditiranja domaće poljoprivrede, a sve u želji da ovim povoljnim pozajmicama dodatno podrži rast i razvoj srpskog agrara.

Adama Sultan 1120x180

Tokom svih proteklih godina, ProCredit banka je bila najuspešnija domaća banka kada je reč o isplati subvencionisanih kredita. Samo tokom prošle godine, od ukupno 73 miliona evra isplaćenih subvencionisanih agro kredita, ProCredit banka je odobrila i isplatila više od 21 miliona. Upravo ovi statistički podaci potvrđuju da je ona ne samo najuspešnija banka, već i banka koja je najrešenija i najspremnija da domaće proizvođače podrži u dobijanju državnih subvencija.

Agro Saveti ProCredit Banka 01

 

Kao i ranijih godina, subvencionisani agro krediti će i ovoga puta biti namenjeni registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima koja se bave stočarstvom, biljnom proizvodnjom, a ujedno i za ulaganja u novu poljoprivrednu mehanizaciju i opremu.

pylon galenika jan 023

Državne subvencije su značajan podsticaj za proizvođače i jedan od načina na koji mogu veoma povoljno da unaprede svoje poslovanje. ProCredit banka već dugi niz godina pomaže domaćim poljoprivrednicima kroz povoljne uslove kreditiranja.

PROČITAJTE I...  Tri nove subvencije za poljoprivrednike u narednih 15 dana

Zdrava poljoprivreda je i sigurna poljoprivreda i zato je vaš partner u razvoju ProCredit banka, jer brinu o svakom domaćinstvu.

KWS banner 728x90

Prethodni tekstZaštita jabuke protiv čađave krastavosti i pepelnice
Sledeći tekstUzgoj ovaca rase Romanovska i sušenje šljiva u Pocerini

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime