ProCredit banka – subvencionisani agro krediti u 2018. godini

0
1134
Agrosaveti - ProCredit Banka 02

ProCredit banka spremna da i u 2018. bude najuspešnija banka u isplati subvencionisanih agro kredita

Adama Maganic 1120x180

Dobra poljoprivredna praksa leži na modernizaciji i ulaganju u proizvodnju. U tome svakako pomažu subvencionisani krediti ali i dobra partnerska banka.

Zahvaljujući novom ugovoru sa Ministarstvom poljoprivrede, ProCredit banka će i tokom 2018. godine biti aktivan učesnik programa subvencionisanog kreditiranja domaće poljoprivrede, a sve u želji da ovim povoljnim pozajmicama dodatno podrži rast i razvoj srpskog agrara.

MPS baneri II

Tokom svih proteklih godina, ProCredit banka je bila najuspešnija domaća banka kada je reč o isplati subvencionisanih kredita. Samo tokom prošle godine, od ukupno 73 miliona evra isplaćenih subvencionisanih agro kredita, ProCredit banka je odobrila i isplatila više od 21 miliona. Upravo ovi statistički podaci potvrđuju da je ona ne samo najuspešnija banka, već i banka koja je najrešenija i najspremnija da domaće proizvođače podrži u dobijanju državnih subvencija.

Agro Saveti ProCredit Banka 01

 

Kao i ranijih godina, subvencionisani agro krediti će i ovoga puta biti namenjeni registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima koja se bave stočarstvom, biljnom proizvodnjom, a ujedno i za ulaganja u novu poljoprivrednu mehanizaciju i opremu.

Web baner Delaro Bayer 1120x180 V01

Državne subvencije su značajan podsticaj za proizvođače i jedan od načina na koji mogu veoma povoljno da unaprede svoje poslovanje. ProCredit banka već dugi niz godina pomaže domaćim poljoprivrednicima kroz povoljne uslove kreditiranja.

PROČITAJTE I...  Država zakazala sa azotnim đubrivom: Da li sledi protest poljoprivrednika?

Zdrava poljoprivreda je i sigurna poljoprivreda i zato je vaš partner u razvoju ProCredit banka, jer brinu o svakom domaćinstvu.

Duplex PRO banner 1120x180 Galenika

Prethodni tekstZaštita jabuke protiv čađave krastavosti i pepelnice
Sledeći tekstUzgoj ovaca rase Romanovska i sušenje šljiva u Pocerini

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime