ProCredit banka – subvencionisani agro krediti u 2018. godini

0
1101
Agrosaveti - ProCredit Banka 02

ProCredit banka spremna da i u 2018. bude najuspešnija banka u isplati subvencionisanih agro kredita

Luna Sensation Bayer 1120x180 V01

Dobra poljoprivredna praksa leži na modernizaciji i ulaganju u proizvodnju. U tome svakako pomažu subvencionisani krediti ali i dobra partnerska banka.

Zahvaljujući novom ugovoru sa Ministarstvom poljoprivrede, ProCredit banka će i tokom 2018. godine biti aktivan učesnik programa subvencionisanog kreditiranja domaće poljoprivrede, a sve u želji da ovim povoljnim pozajmicama dodatno podrži rast i razvoj srpskog agrara.

ExelGrow Adama 1120x180

Tokom svih proteklih godina, ProCredit banka je bila najuspešnija domaća banka kada je reč o isplati subvencionisanih kredita. Samo tokom prošle godine, od ukupno 73 miliona evra isplaćenih subvencionisanih agro kredita, ProCredit banka je odobrila i isplatila više od 21 miliona. Upravo ovi statistički podaci potvrđuju da je ona ne samo najuspešnija banka, već i banka koja je najrešenija i najspremnija da domaće proizvođače podrži u dobijanju državnih subvencija.

Agro Saveti ProCredit Banka 01

 

Kao i ranijih godina, subvencionisani agro krediti će i ovoga puta biti namenjeni registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima koja se bave stočarstvom, biljnom proizvodnjom, a ujedno i za ulaganja u novu poljoprivrednu mehanizaciju i opremu.

Galenika Fitofarmacija Flux 1120x185

Državne subvencije su značajan podsticaj za proizvođače i jedan od načina na koji mogu veoma povoljno da unaprede svoje poslovanje. ProCredit banka već dugi niz godina pomaže domaćim poljoprivrednicima kroz povoljne uslove kreditiranja.

PROČITAJTE I...  Proizvodnja lešnika u Čurugu

Zdrava poljoprivreda je i sigurna poljoprivreda i zato je vaš partner u razvoju ProCredit banka, jer brinu o svakom domaćinstvu.

Infinito Bayer 1120x180 V01

Prethodni tekstZaštita jabuke protiv čađave krastavosti i pepelnice
Sledeći tekstUzgoj ovaca rase Romanovska i sušenje šljiva u Pocerini

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime