Fotkaj plod i uvećaj rod – Paprike iz Kikinde

0
213
Agrosaveti---Adama---Ljute-Paprike--Kikinda---Milorad-Sibul---Fotkaj-plod-i-uvecaj-rod---Konkurs-02

PREKO LJUTENICE DO NAGRADE

Nagradni foto konkurs kompanije AdamaFotkaj plod i uvećaj rod” sakupio je veliki broj fotografija poljoprivrednih proizvođača i ovekovečio njihov ponos koji su rado podelili u okviru konkursa. Fotografije koje su pristizale pokazale su uspeh naših domaćina iz različitih grana poljoprivrede. Jedna od nagrađenih fotografija bile su i ljute paprike poljoprivrednika Milorada Šibula iz Kikinde.

Neoram-Vertigo-1120x180

Naime, naš domaćin veoma voli da jede ljutenicu koju svake godine pravi sa svojom porodicom. Fotografiju ljutih paprika koje će završiti u tegli, rado je podelio na foto konkursu.

Agrosaveti---Adama---Ljute-Paprike--Kikinda---Milorad-Sibul---Fotkaj-plod-i-uvecaj-rod---Konkurs

“Za konkurs sam čuo preko facebook-a, baš kada smo se pripremali da spremimo omiljenu nam ljutenicu. Fotografisao sam, rešio da pošaljem, i eto, dobio nagradu.” – kaže naš domaćin, Milorad Šibul.

Kalif-Mega-1038x172

SVI ČLANOVI PORODICE USPEŠNI AGRONOMI

Šibulovi su inače dobro poznati agronomi i poljoprivrednici. Obrađuju oko 50 jutara zemlje. Paleta kompanije Adama im je veoma dobro poznata, te će nagradu koju su dobili za poslatu fotografiju iskoristiti na pravi način.

PROČITAJTE I...  Pokrajina finansira investicije u mini mlekare

Agrosaveti---Adama---Ljute-Paprike--Kikinda---Milorad-Sibul---Fotkaj-plod-i-uvecaj-rod---Konkurs-01

“Inače koristimo Adamine preparate u našoj ratarskoj proizvodnji, te ćemo nagradu koju smo dobili iskoristiti na pšenici kako bismo postigli sigurniji prinos.” – dodaje Milorad.

Milorad inače veoma voli da fotografiše banatske paore i njihovu proizvodnju. Ima punu arhivu fotografija na kojima se vidi život tamošnjih poljoprivrednika. Pa ipak, ovoga puta pobedile su paprike za ljutenicu u kojima će njegova porodica uživati ove zime.

DK Banner 720x90

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime