Fotkaj plod i uvećaj rod – Paprike iz Kikinde

0
651
Agrosaveti---Adama---Ljute-Paprike--Kikinda---Milorad-Sibul---Fotkaj-plod-i-uvecaj-rod---Konkurs-02

PREKO LJUTENICE DO NAGRADE

Nagradni foto konkurs kompanije AdamaFotkaj plod i uvećaj rod” sakupio je veliki broj fotografija poljoprivrednih proizvođača i ovekovečio njihov ponos koji su rado podelili u okviru konkursa. Fotografije koje su pristizale pokazale su uspeh naših domaćina iz različitih grana poljoprivrede. Jedna od nagrađenih fotografija bile su i ljute paprike poljoprivrednika Milorada Šibula iz Kikinde.

Naime, naš domaćin veoma voli da jede ljutenicu koju svake godine pravi sa svojom porodicom. Fotografiju ljutih paprika koje će završiti u tegli, rado je podelio na foto konkursu.

2-Vertigo-Kalif-Mega-1120x180

Agrosaveti---Adama---Ljute-Paprike--Kikinda---Milorad-Sibul---Fotkaj-plod-i-uvecaj-rod---Konkurs

“Za konkurs sam čuo preko facebook-a, baš kada smo se pripremali da spremimo omiljenu nam ljutenicu. Fotografisao sam, rešio da pošaljem, i eto, dobio nagradu.” – kaže naš domaćin, Milorad Šibul.

SVI ČLANOVI PORODICE USPEŠNI AGRONOMI

Šibulovi su inače dobro poznati agronomi i poljoprivrednici. Obrađuju oko 50 jutara zemlje. Paleta kompanije Adama im je veoma dobro poznata, te će nagradu koju su dobili za poslatu fotografiju iskoristiti na pravi način.

PROČITAJTE I...  ‚‚Fotkaj plod i uvećaj rod‚‚ u vinogradu

Agrosaveti---Adama---Ljute-Paprike--Kikinda---Milorad-Sibul---Fotkaj-plod-i-uvecaj-rod---Konkurs-01

“Inače koristimo Adamine preparate u našoj ratarskoj proizvodnji, te ćemo nagradu koju smo dobili iskoristiti na pšenici kako bismo postigli sigurniji prinos.” – dodaje Milorad.

Milorad inače veoma voli da fotografiše banatske paore i njihovu proizvodnju. Ima punu arhivu fotografija na kojima se vidi život tamošnjih poljoprivrednika. Pa ipak, ovoga puta pobedile su paprike za ljutenicu u kojima će njegova porodica uživati ove zime.

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime