MERLO proširio gamu MULTIFARMER teleskopskih utovarivača

0
734
Agrosaveti - Merlo 01

Novi Merlo Multifarmer dozvoljava poljoprivredniku da poseduje višenamenski teleskopski utovarivač, koji može da zameni traktor u mnogim situacijama.

Web baner Dekalb Bayer 1120x180 V01

Prva dva modela obogaćuju asortiman sa dva manja rešenja koja su korisna za farme manjih razmera. Modeli 34.7 i 34.9 će se opremati Tier IV motorom sa 115 ks. Podizna moć pozadi će biti 4 tone. CVTronic, opcija: ova transmisija garantuje neprekidno ubrzanje od 0 do 40 km/h bez promene stepena prenosa. Optimizacija obrtnog momenta je unapređena i maksimalni mogući moment se prenosi na točkove. Ova automatska kontrola ubrzanja takođe dozvoljava bolji menadžment potrošnje goriva. Load Sensing i protočno razdeljiva hidraulična pumpa: dozvoljava tri različita pokreta simultano.

Multifarmer dozvoljava poljoprivredniku da poseduje višenamenski teleskopski utovarivač, koji može da zameni traktor u mnogim situacijama. Merlo predlaže opseg teleskopskih konzola sa podiznim mehanizmom i zadnjim priključnim vratilom, što je rešenje patentovano od strane Italijanskog dizajnera.

Adama Sultan 1120x180

Modeli 44.7 i 44.9, koji zamenjuju modele 40.7 i 40.9 od kraja 2017. godine, nude bolji podizni kapacitet. Opremljeni sa novim Tier IV motorom, snažnije i teže, ove dve mašine imaju bolji balans, što je takođe osnova za povećanje podizne moći. Podizni i noseći kapacitet pozadi je 7 tona.

PROČITAJTE I...  Claas modernizuje Scorpion teleskopske utovarivače

Kao i drugi modeli u Merlo gami, novi Multifarmer ima modularno rešenje. Ram je dizajniran da istovremeno prihvati zadnji hidraulik (podizni mehanizam), priključno vratilo i sistem nivelisanja rama. Da bi se novi motor uklopio, blago je nagnut kako bi se redukovao ugao priključnog vratila.

pylon galenika jan 023
MULTIFARMER koristi pun opseg tehnologija ponuđenih od MERLO:
  • Eco Power Drive (EPD): ovaj sistem elektronske kontrole obrtaja motora je pravi ,,as u rukavuʻʻ za rukovaoca. Pruža fleksibilnost i lakoću korišćenja mašine, i zahvaljujući preciznoj kontroli obrtaja motora, takođe značajno redukuje potrošnju goriva na Multifarmer mašini.
  • Mehaničko priključno vratilo (PVT) – 540 do 1000 o/min sa elektronskom kontrolom.
  • Dinamična kontrola opterećenja (CDC): kako bi se osigurala bezbednost i izbegao svaki rizik od fluktuacije, vozač može konstantno da proverava balans mašine zahvaljujući namenskom ekranu ugrađenom u kabini. Sistem automatski detektuje opremu zakačenu na teleskopski utovarivač.
  • Čelični kaiš oko kabine: montiran oko baze i modula kabine kako bi zaštitio motor, pruža zaštitu od udara i spušta centar mase mašine kako bi unapredio uravnoteženost.
  • Kabina sa suspenzijom, opcija: montirana na hidropneumatskoj suspenziji, kabina patentovana od Merlo-a osigurava komfor i čuva zdravlje rukovaoca. Dimenzije (najveća kabina na tržištu), njena ergonomska forma i ugao otvaranja vrata od 180° predstavljaju istaknute osobine mašine.
PROČITAJTE I...  Claas modernizuje Scorpion teleskopske utovarivače

Izvor: MDF / Merlo Poljska

Prethodni tekstPlan Bee – pčelarska zadruga iz Batočine
Sledeći tekstSlaninijada u Kačarevu

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime