ProCredit banka – siguran oslonac domaćina

0
830
Agrosaveti - ProCredit Banka 03

Kao i prošle godine, ProCredit banka je i u 2018-toj nastavila tradicuju odobravanja subvecionisanih kredita u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede. Krediti ovog tipa su značajan podsticaj za proizvođače i jedan od načina na koji mogu veoma povoljno da unaprede svoje poslovanje. Samo tokom prošle godine ProCredit banka je od ukupno 73 miliona evra isplaćenih subvencionisanih agro kredita, odobrila i isplatila više od 21 milion.

Luna Sensation Bayer 1120x180 V01

„Ove godine 2018. ProCredit banka je potpisala novi ugovor za subvencionisane kredite uz pomoć ministarstva poljoprivrede, što znači da već sad možemo da ponudimo našim poljoprivrednicima, svim registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, pravnim licima, preduzetnicima, zemjoradničkim zadrugama veoma povoljne kredite. Šta je novo, šta je staro? Mogu samo da kažem da su uslovi identični prošlogodišnji.“

Agro Saveti ProCredit Banka 04

„Reč je o dinarskim kreditima. Sa rokom otplate 1, 3 ili 5 godina, sa veoma povoljnim kamatnim stopama od 3%. Ono što je šlag na tortu je da mlađa gazdistva tj. nosioci gazdinstva gde su mlađe osobe od 40 godina, gde su žene nosioci gazdinstva i gazdinstva koja posluju u otežanim uslovima. Ta gazdinstva imaju povoljost da im je kamatna stopa 1% ali samo na 3 godine.“ – saznajemo od Nenada Tintora.

Adama Sultan 1120x180

Pogodnosti postoje kako za privrednike tako i za poljoprivrednike. Bilo da se radi o zadrugama ili fizičkim licima, ProCredit banka nudi povoljne uslove finansiranja.

PROČITAJTE I...  Nedimović: Poljoprivrednici nemaju razloga za zabrinutost, uree i NPK će biti dovoljno

„Ono što je jako važno naglasiti je da poljoprivredna gazdinstva koja su registrovana pravna lica, zemljoradničke zadruge, mogu da povuku iznos kredita od 18 miliona dinara. Dok registrovana poljoprivredna gazdinstva na fizičkim licima mogu da povuku 6 miliona dinara.“

galenika psenica LG 1120x185px

Agro Saveti ProCredit Banka 05

Još jednom je ProCredit banka ostvarila zapažene rezultate kada je reč o subvencionisanim kreditima. Reč je o fondaciji Prosperitati.

„Reč je o kreditima koji se realizuju uz pomoć i uz podršku vlade Mađarske. Reč je o kreditima koji su bili namenjeni, koji jesu namenjeni privrednicima i poljoprivrednicima za sve državljane Republike Srbije koji imaju i državljanstvo Republike Mađarske. Reč je o veoma značajnom projektu. Plasirano je preko 73 miliona evra. ProCredit banka je uzela značajno učešće, gde smo plasirali blizu 30 miliona eura investicija. Reč je o povoljnostima na taj način što vlada Mađarske pomaže, subvencioniše deo kamate, a i reč je o bespovratnim sredstvima u iznosu do 35%.“ – kaže Nenad Tintor.

Infinito Bayer 1120x180 V01

Zainteresovani poljoprivrednici mogu se javiti ili posetiti neku od ekspozitura ProCredit banke. Tamo se mogu bolje upoznati sa svim programima i mogućnostima za finasiranje svojih gazdinstava. ProCredit banka svoj odnos sa klijentima razvija kroz poverenje, jer zdravo gazdinstvo je zdarava ekonomija i zdrav biznis.

PROČITAJTE I...  Država platila 12 miliona dinara elaborate o vinogradarstvu sa informacijama sa Vikipedije

Prethodni tekstRatarsko povrtarska proizvodnja u Gložanu
Sledeći tekstProizvodnja kozjeg mleka i sira u Veterniku

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime