Proglašen pobednik Delta Biznis Inkubatora

0
656
Logo_Delta_Biznis_Inkubator

Frigo Gel je prema oceni komisije imao najbolji startup, a tiče se proizvodnje gel antifrost sistema za zaštitu voćnjaka i vinograda od prolećnih mrazeva.

Adama Maganic 1120x180

Nakon tri meseca u Delta Biznis Inkubatoru i finalnoj prezentaciji pred komisijom, tim Frigo Gel pobednik je ovog programa. Frigo Gel bavi se proizvodnjom gel antifrost sistema za zaštitu voćnjaka i vinograda od prolećnih mrazeva.

U Delta Biznis Inkubator ušlo je sredinom jula šest timova od ukupno 163 prijavljenih. Oni su 15. oktobra predstavili svoju startap ideju i biznis plan desetočlanoj komisiji koja je izabrala najperspektivniji startap sa kojim će Delta Holding nastaviti saradnju.

MPS baneri II

Šest članova komisije činili su ljudi na vodećim pozicijama u svetu bankarstva, IT-a, poljoprivrede, a četiri člana su bila iz top menadžmenta Delta Holdinga. Delta biznis inkubator je, inače, tromesečni program koji pomaže startapima iz oblasti nekretnina, poljoprivrede, logistike ili distribucije da razviju i unaprede svoj proizvod ili uslugu uz Deltine resurse: znanje, mentorstvo, finansije i poslovne kontakte.

Tokom tri meseca u Inkubatoru, šest startap timova imali su nedeljne sastanke sa svojim mentorima i biznis konsultantima. Svi su prošli kroz nekoliko edukacija na različite poslovne teme: finansije, marketing, ljudski resursi, pravo itd. Imali su prilike da svoje proizvode ili usluge isprobaju na Deltinim imanjima i u Deltinim hotelima, da uče od stručnjaka iz kompanije i povežu se sa relevantnim ljudima za njihov poslovni poduhvat.

Web baner Delaro Bayer 1120x180 V01

Prijava za program Delta Biznis Inkubator biće otvorena i u 2019. Više informacija možete naći na sajtu www.deltabiznisinkubator.rs

PROČITAJTE I...  Delta holding započinje razvoj dva zaječarska sela

Izvor: Agronews, Danas

Talisman i Plamen 1120x180 Galenika NOVO
Prethodni tekstMehanizacija modernih ratara
Sledeći tekstRakija iz digitalne destilerije sa ETF-a

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime