Holmer: RRL 200 eco nudi lak i pristupačan utovar repe

0
786
Agrosaveti - Holmer - RRL 200 eco - 01

Holmer vučeni RRL 200 eco čistač/utovarač šećerne repe se smatra najlakšim i najisplativijim rešenjem za čišćenje slatkog korena.

Web baner Monsoon Bayer 1120x180 V01

Sve operacije se izvode preko daljinske kontrole što garantuje bezbednost za vozača. Rotirajući utovarni elevator može da se zakreće pod uglom od 125 stepeni. Mesto pretovara doseže 9,5 m. Maksimalna visina pretovara mase je 5,5 m.

Utovar sa RRL 200 eco je proces jednog rukovaoca. Može biti vučen snabdevajućim/utovarnim vozilom. Transferni kapacitet/učinak je oko 200 t/h.

Kalif i Mistral 1120x180

RRL 200 eco se odlikuje dizel motorom Perkins 854F-E3TAN sa 75 ks koji ispunjava Stage IV standard emisija izduvnih gasova. On omogućava visoki transferni kapacitet pri niskim obrtajima motora od samo 1200 ob/min – radi efikasne operacije pri najnižoj potrošnji goriva.

Agrosaveti - Holmer - RRL 200 eco - 02

Kapacitet bunkera na RRL 200 je 9 m³, i stranice mu se hidraulično sklapaju za transport. Pokretni pod ima pametni sistem kontrole koji se služi dozirajućom klapnom kako bi regulisao protok repe na elevator. Kovani pokretni pod ima sistem lanaca na šinama a karike lanaca su izrađene od habajuće-rezistentnog materijala. RRL se takođe centralno podmazuje kako bi se minimiziralo habanje i servisni intervali.

galenika fitofarmacija pylon 1120x85

Šećerna repa se transportuje od pokretnog poda do sistema zvezdastih čistećih valjaka preko poprečnog trakastog transportera i pretovarne trake do transportnog vozila. Ova duga transportna staza omogućava optimalno i nežno čišćenje.

PROČITAJTE I...  REPINA PIPA - Najopasnija štetočina šećerne repe

Raspored čistećih elemenata preko cele šasije ostavlja dovoljno prostora za uklanjanje zemljišta ispod RRL-a. Sistem čistećih valjaka sa prstima ima valjak za separaciju kamena sa automatskim reverzibilnim pogonom. Pretovarna traka je opremljena sa plastičnim nosačima, dve klapne – klopke za zemlju u povratnoj sekciji/toku i ima poliamidne umetke otporne na abraziju koji se mogu okrenuti i koristiti tri puta.

MPS2022 GBaneri

Agrosaveti - Holmer - RRL 200 eco - 03

Udobnost pri radu

RRL 200 eco može komforno, bezbedno i jednostavno da se rukuje preko radio daljinske kontrole. Operativni koncept je intuitivan i rukovaoc ne mora da napušta kabinu snabdevajućeg vozila – utovarivača. Radne brzine svih komponenti u sekciji čišćenja se kontinualno i nezavisno podešavaju preko daljinske kontrole za najbolje rezultate čišćenja.

Frontalno montirani motor vrši kontrabalans transfernom-pretovarnom transporteru, pružajući RRL 200 eco optimalnu distribuciju mase i čineći drumski transport pri 40 km/h lakšim i bezbednijim. Eksterna širina od 3.0 metra znači da je dozvoljeno vući ga bez posebnih dozvola.

Web baner LEK Bayer 1120x180 V01

Šest LED radnih farova garantuje najbolju okolnu vidljivost. Hidraulično sklopive potporne stope i opcije podešavanja daljinskom kontrolom čine čišćenje/utovar lakšim za upotrebu u vrlo kratkom vremenu.

PROČITAJTE I...  Suzbijanje divljeg sirka

Izvor: https://www.wnif.co.uk/2017/12/holmer-rrl-200-eco-offers-easy-affordable-beet-loading/

2022 Custodia 1120x1080
Prethodni tekstNiska otkupna cena junadi
Sledeći tekstSastanak proizvođača svinja sa ministrom poljoprivrede

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime