Novosadski sajam – odgovoran prema građanima i privredi

0
1328
Agrosaveti---novosadski-poljoprivredni-sajam-2020---05

U vreme pandemije Novosadski sajam ima dvojaku društvenu ulogu. Neophodno je bilo pružiti podršku i pomoć zdravstvenom sistemu Srbije i građanima, zbog toga je Hala 1 pretvorena u privremenu kovid bolnicu. Odgovornost prema privredi zemlje i briga za poslovanje i egzistenciju kompanija, nisu zanemareni i iz njih proizlazi online Međunarodni poljoprivredni sajam.

Spyrale Adama 1120x1080

MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM 14 – 18. 12. 2020.

Od 14. do 18. decembra privreda će imati novu šansu. Izlagači će imati priliku da se predstave u najboljem svetlu i sklope nove poslovne dogovore. Svi posetioci će moći da iskoriste sniženja i sajamske akcije, zakažu sastanke sa izlagačima, učestvuju u online konferencijama i pripreme se za novu poljoprivrednu sezonu.

Na Poljoprivrednom sajmu nastupa oko 150 izlagača iz Češke, Holandije, Hrvatske, Italije, Turske, Španije i Srbije. Za posetioce su pripremljeni popuste i akcije, a izdavajamo i neke od najava izlagača.

LIBRETO 1120x180

Agrosaveti---novosadski-poljoprivredni-sajam-2020---04

POPUSTI I AKCIJE

ITN je pripremio popuste od 5-15% za mehanizaciju sa lagera, kao i predsezonske akcijske cene za ranu potvrdu nabavke mašina za sledeću sezonu. Posebno će biti izdvojene akcije za nove modele teleskopskih utovarivača „manitou mlt x 737“, kao i novu „next“ seriju „massey ferguson“ traktora. I druge mašine, ITN će ponuditi po specijalnim cenama. Tokom sajma nastavlja i sa akcijom „staro za novo“ za teleskopske utovarivače. Pored toga ponudiće i komplet pripreme za IPARD fondove, bez obzira da li je reč o nabavci mehanizacije ili proizvodnim objekatima za preradu, skladištenje ili pakovanje hrane.

PROČITAJTE I...  Poljoprivredni sajam u virtuelnom okruženju

Agropanonka tokom Poljoprivrednog sajma odobrava popuste na poljoprivednu mehanizaciju do 1.500 eur. Obezbeđuje i značajno bogatiju standardnu opremu.

Milurović komerc na onlajn Sajam donosi četiri nova modela „kubota“ traktora. Davaće garanciju na pet godina ili 5.000 radnih sati. Priključne mašine ponudiće po akcijskim cenama.

Agrosaveti---novosadski-poljoprivredni-sajam-2020---03

Delta agrar će među novitetima staviti akcenat na semena i pesticide. Traktore i  priključnu mehanizaciju će ponuditi po sniženim cenama. Najveće interesovanje se očekuje za ratarske traktore „Landini Landpower 165 T-Tronic“ po ceni 59.500 evra i „Landini serija 5-110 H“ u full opremi za 46.000 evra. Od traktora namenjenih u voćarskoj proizvodnji po nižoj ceni biće ponuđeni „landini“ serija 2-050 i 2-060 sa cenama 24.000 i 25.000. Sve cene izražene su bez PDV-a. Nezapažen neće ostati ni ‘’kralj voćnjaka i vinograda’’, traktor  „Landini Rex 4“ sa snagama od 70 do 112 ks.

Sa sajamskim akcijama stiže i Hanna Instruments. Sve kompanije u sektoru hrane i pića imaju 20% popust za prvu kupovinu tokom Sajma. Za svaku narednu kupovinu do kraja 2021. popust je 5%.

PROČITAJTE I...  Pet vrednih poklona za posetioce Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ za svaku dopunu elektronske naplate u iznosu od 6.000 dinara i više, tokom Međunarodnog poljoprivrednog sajma poklanja uređaj za elektronsku naplatu.

Agrosaveti---novosadski-poljoprivredni-sajam-2020---07

Izlagača donose i novitete, pa će tako, između ostalih Agrogas predstaviti dva nova modela traktora „tafe 4615“ i „tafe 6515“.

Izlagači su u saradnji sa finansijskim institucija pripremili i specijalne uslove kupovine. To je još jedan od benefita za sve posetioce.

Svim posetiocima omogućen je neograničen broj dolazaka na Međunarodni poljoprivredni sajam. Potrebna je samo besplatna registracija na adresi expoonline.rs.

POKLON IGRA

Posetioci koji dolaze na Poljoprivredni sajam u Novom Sadu očekuju i Poklon igru. Ona neće izostati ni u onlajn izdanju. Vlasnik profila čija objava bude najviše puta podeljena na društvenoj mreži Facebook dobiće poklon. Poklon je traktorsku kosačicu John Deere X350R, darodavca KITE DOO. Dodatne informacije i pravila za učesnike u Poklon igri, biće objavljena na www.sajam.net, expoonline.rs, kao i na društvenim mrežama Novosadskog sajma.

Prethodni tekstVina beogradskog reona dobijaju oznaku geografskog porekla
Sledeći tekstFarma ovaca romanovske rase u Begeču

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime