Pet vrednih poklona za posetioce Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu

0
213
Agrosaveti - poljoprivredni sajam - 01

Svi posetioci sa kupljenim ulaznicama za 89. međunarodni poljoprivredni sajam koji će se održati od 21 do 27. maja na Novosadskom sajmu mogu učestvovati u izvlačenju srećnih dobitnika vrednih poklona: dva traktora, prikolice, prskalice i rasipača.

Adama Asorbital 1120x180

Za učestvovanje u Poklon-igri Poljoprivrednog sajma potrebno je na poleđini kupljene ulaznice čitko ispisati tražene podatke, a potom je ubaciti u kutiju koja će biti postavljena preko puta Sajamske fontane.

Agropanonka poklanja traktor BELARUS 82.1 i rasipač HMS-A. Firma MBV daruje prskalicu BADILLI od 600 litara i prikolicu PALAZOGLU, nosivosti 10 tona, a Kite DOO poklanja traktor JOHN DEERE 5045D“.

Web baner Dekalb Bayer 1120x180 V01

Kuponi sa imenima srećnih dobitnika biće izvučeni u četvrtak, 26. maja, u 17 časova, dok je uručenje poklona predviđeno za petak, 27. maj, u 12 časova.

Cene ulaznica

Pojedinačne ulaznice staju 600 dinara, dok u kolektivnim posetama koštaju 400 dinara po osobi. Za kolektivne posete, neophodno je dostaviti najavu posete sa brojem (najmanje 15 osoba) i spiskom posetilaca, na memorandumu zadruge, škole ili fakulteta, sa pečatom i potpisom ovlašćenog lica.

Adama Tomigan XL 1120x180

Izvor: Sajam

PROČITAJTE I...  Online Međunarodni poljoprivredni sajam
Prethodni tekstHapšenja se nastavljaju: Otkrivene nove pronevere robnih rezervi
Sledeći tekstSREBRNI VODOPAD: Zapanjujuća padajuća puzavica

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime