Poljoprivredni sajam 25. novembra u Stopanji

0
1073
Agrosaveti - Poljoprivredni sajam u Stopanji 01

U Stopanji kraj Trstenika 25. novembra održaće se Poljoprivredni sajam, po trinaesti put. Ovogodišnji Sajam će ugostiti od 150 do 200 izlagača iz zemlje i inostranstva, a očekuje se da će manifestaciju videti oko 10.000 posetilaca.

Adama Maganic 1120x180

Ovu manifestaciju do sada posetilo više od 70.000 ljudi, a na izložbenom prostoru promovisalo se preko 500 brendova koji su u direktnoj vezi sa agrarnim sektorom. Kao takav, Sajam u Stopanji predstavlja jedan od najznačajnijih agrarnih događaja u Srbiji, prenosi Poljoprivrednik.

Najveći broj posetilaca tradicionalno su poljoprivrednici iz centralne Srbije, ali ima i onih koji ovom prilikom dolaze i iz drugih delova zemlje all i iz inostranstva.

Web baner Sekator Bayer 1120x180 V01

Predavanja o najaktuelnijim agrarnim temama

Na ovogodišnjem skupu predstaviće se lokalne, nacionalne i međunarodne institucije, posetioci će imati priliku da vide sve novitete iz oblasti semenarstva, rasadničarske proizvodnje, zaštitnih sredstava, poljoprivredne mehanizacije, sistema za navodnjavanje, protivgradne zaštite, hrane i opreme za životinje, mašina za preradu i pakovanje voća i povrća, otkupa robe, bankarskog sektora, kao i osiguranja.

U okviru Sajma će se organizovati i niz tematskih predavanja o najaktuelnijim agrarnim temama koja će održati eminentni predavači. Predavanja su namenjena svima koji žele da nauče nešto novo i korisno.

Duplex PRO banner 1120x180 Galenika

Cilj Sajma je, kako naglašavaju organizatori, da čitav agrarni sektor dobije vetar u leđa i zauzme mesto koje mu zasluženo pripada.

PROČITAJTE I...  Ratari ostaju bez zemlje

Izvor: Agronews, Poljoprivrednik

BTZ 1120x180px
Prethodni tekstKuga odlaže dolazak “Tenisa”?
Sledeći tekstRatarska proizvodnja u selu Kasidol

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime