Aleksandar Martinović preuzeo dužnost ministra poljoprivrede

0
127
aleksandar martinovic
Foto / Autor: Ministarstvo poljoprivrede

Novoizabrani ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Martinović preuzeo je dužnost od dosadašnje ministarke Jelene Tanasković.

Adama Maganic 1120x180

Tanasković je Martinovića upoznala sa dosadašnjim aktivnostima i rezultatima koje je to ministarstvo postiglo tokom njenog mandata, kao i sa obavezama koje očekuju novog ministra i zaposlene, kako bi se ostvario kontinuitet u radu.

Martinović poručio je da će Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede svojim merama i u budućem periodu pružati maksimalnu podršku proizvođačima i dodao da će, uprkos izazovima na svetskom tržištu, srpska poljoprivreda korišćenjem svojih potencijala nastojati da bude prepoznatljiva po kvalitetu proizvoda, navodi se u saopšenju Ministarstva.

Paradajz 1120x180

Poljoprivrednici očekuju nastavak pregovora sa nadležnim minisatrstvom o zahtevima koji su postavljeni ranije. A između ostalog od neisupunjenih jeste i uređenje berze i javnih skladišta jer, kaže Goran Filipović iz Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije, to im je najbitnije.

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede

Web baner Delaro Bayer 1120x180 V01
PROČITAJTE I...  Šta je sve Nedimović obećao leskovačkim proizvođačima paradajza
Prethodni tekstReditelj sam čuva dedovinu od propadanja, hoće li uspeti u tome?
Sledeći tekstObaranje grana kod šljive – zašto je važno?

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime